Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Fakta om Partihandel Cars

När funderar på att köpa en ny bil, det finns flera saker att tänka på. Ett alternativ som många individer väljer att köpa en bil genom en grossist auto mäklare. Partihandel auto mäklare är en bra resurs för både nya och begagnade bilar. Mäklare har lägre driftskostnader eftersom de oftast inte spendera en hel del pengar på reklam eller söka kunder, till skillnad från traditionella återförsäljare. Som ett resultat, är det möjligt att spara en hel del pengar och tid köper en bil genom en grossist auto mäklare. Mäklare

Enligt Autos.com, partihandel auto mäklare är företag som säljer bilar till återförsäljare och till allmänheten. Till skillnad från återförsäljare, behöver de inte ägna en del av sin vinst till att täcka reklamkostnader, eftersom majoriteten av deras verksamhet är att återförsäljarna. När du köper en bil från en återförsäljare, oavsett om det är en ny eller begagnad bil, är grossistpriset vad generalagenten betalade grossist mäklaren för bilen. Genom att använda en mäklare, skär du ut generalagenten mitten-man.
Auktioner

Ett ställe att hitta bilar till är på auktioner, enligt Autos.com. Auktioner är ett bra ställe att hitta statliga fordon, beslagtagna bilar som inte har påståtts och överskott bilar inventering från återförsäljarna. När du deltar i en auktion du inte bara bjuda mot enskilda, men också mot mindre används bilhandlare som funderar på att slutföra en viss ordning eller att lägga till sin egen inventering. Du behöver inte köpa något på en auktion - helt enkelt registrera sig och du kan titta på eller delta i budgivningen. Du bör dock ha alla dina finansiering ordnas innan du deltar, eftersom du kommer att krävas för att åtminstone göra en handpenning om du lägger ett vinnande bud. Addera ditt online mäklare

Majoriteten av grossist auto mäklare som säljer till allmänheten är online, enligt Autos.com och WholesaleCars.com. Som en online-mäklare, kan de sänka sina kostnader och sälja fler bilar än en traditionell tegel och murbruk återförsäljare. Om du vet specifikt vilken typ av bil du söker, är detta ett bra alternativ. Online grossist återförsäljare säljer både nya och begagnade bilar och ofta sälja för Kelly Blue Book pris, beroende på ålder på bilen, de alternativ som bilen har och körsträcka samt eventuella skador på bilen.

Få ett återförsäljaravtal licens
p Det finns vissa stater som inte tillåter individer att köpa bilar direkt från grossist bil mäklare. I detta fall kan det vara värt mödan att få en återförsäljare licens, enligt Cars.com. Om du räknar med att du kommer att köpa ett antal bilar, är detta en bra väg, även om det kan medföra vissa initiala kostnader som du inte skulle ha om du skulle köpa direkt från en online bil mäklare.


köpa utländska bilar

Ett av de alternativ som finns från grossist bil mäklare är möjligheten att köpa en bil utomlands och få den levererad till USA för en avgift. Enligt Autos.com, är detta ett utmärkt sätt att spara pengar om du planerar på att köpa en lyxbil som är svårt att hitta i USA. Även frakten kan vara rejäl, kanske vad du sparar i taxa avgifter motivera att spendera pengar på att köpa en bil på detta sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78298.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.