Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur du köper en bil på auktion

Att köpa en bil på auktion är ett utmärkt sätt att spara pengar och få en bra affär. De flesta av dessa bilar är i bra form, men behöver lite arbete medan andra är redo att köra direkt. Eftersom de flesta människor inte handla bilar på auktioner, betyder det också att du har goda chanser att få en hel del. Att köpa en bil på auktion du behöver för att få det så tidigt som möjligt och ta med din egen kopia av en bil värde guide. Saker du behöver
Value guide
Visa fler instruktioner
1

Ta en kopia av Kelly Blue Book, NADA eller någon annan typ av värde guide med dig. Du vill veta marknadsvärdet på bilen för att se till att du får en bra affär och inte betala för mycket. Guiden kommer att lista värdet på bilen tillsammans med priserna på senaste försäljningen.
2

Få till auktionen så tidigt som möjligt och stanna till slutet. Du vet aldrig exakt vad som kommer att dyka upp på auktionen block och de bästa erbjudandena finns vanligen i början av dagen och i slutet av dagen. Tvillingarna tidigt också ger dig chansen att se över alla fordon innan de går upp på auktionen block.
3

Fråga om historien om alla bilar du är intresserad av och se om det är möjligt att köra din egen oberoende säkerhetsprövning. De flesta bil auktioner erbjuder nu köparna en chans att köra en check och ofta står som inrättats för detta ändamål. Det låter dig ta reda på om några olyckor eller större skador på bilen kan ha haft tidigare.
4

Kontrollera premien läggs till priset på bilen. Denna premie är en viss summa pengar som går tillbaka till auktionshuset för sina tjänster och områden ur ett satt pris till en procentsats. Premien kan göra din bra affär lite för dyrt och du kommer inte veta det förrän du går att betala.
5

Bud vad du känner dig bekväm budgivning. Värdet guide visar dig exakt hur mycket bilen normalt säljer för, men du kan känna sig obekväma budgivning ett högt belopp. Tänk på din egen budget och bara bjuda vad du har råd att spendera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78277.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.