Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur du köper bilvrak från försäkringsbolag

Köpa ett förlist bil från ett försäkringsbolag kan vara ett sätt att få en bra affär på ett fordon. Men försäkringsbolagen säljer bilar som inte bara har förstört, men också helt totalt. Detta inträffar när kostnaden för att reparera fordonet är större än dess restvärde, vilket tvingar försäkringsbolaget att ta besittning av fordonet. Du kommer att behöva tillämpa filosofin "Buyer Beware" i denna typ av transaktion. Om du fortfarande är intresserad av att hitta ett fordon försäkringsbolag, finns det några resurser du kan använda. Instruktioner
1

Genomför en sökning på Internet för de företag som värd bärgats fordon auktioner. Företag som IAA, Adesa och Salvage Direct (alla tre är listade i resursen avsnitt i slutet av denna artikel) hålla auktioner på platser som vanligtvis nära storstäder.
2

recension beskrivningarna av de fordon som finns tillgängliga för auktion. Fordonet Beskrivningen ska innehålla uppgifter om fordonets skick och kan även ange skälet till varför fordonet klassificeras som räddas. Detta är en viktig bit information, eftersom det kommer att ge perspektiv köparen med insikt i bilens historia.
3

särskilt uppmärksam på eventuella börsnoterade begränsningar för vem som kan delta i auktionen. Vissa stater har lagar som hindrar personer som inte är i bilindustrin från inköp bärgade bilar på auktion. Detta problem hade lett till debatt, som några av de stater som nyligen har övervägt lagstiftning för att öppna upp auktionerna till allmänheten.
4

Kontrollera om auktionen kommer att genomföras på nätet. Online-auktioner kan erbjuda ett utmärkt tillfälle att delta i en auktion även om du befinner dig på ett betydande avstånd ifrån. Vissa auktionsfirmor kan ta ut en avgift för att få tillgång till online-auktioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78303.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.