Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Automobile Auktion Regler

Automobile auktioner är platser där säljarna kan avlasta en gammal bil och där slug köpare kan haffa en hel del på begagnade bilar. Men det finns ett antal regler som styr både köp och försäljning av bilar på auktion. Medan särskilda regler varierar mellan auktioner, det finns ett antal regler som är gemensamma för de flesta evenemang. Ha en Bud kort


Endast anbudsgivare som har ett fått ett bud kort - oftast en stor paddel som, när det hålls upp, är synlig för auktionisten - får bjuda på auto auktioner. Detta gör att företaget kör auktionen att begränsa köpa till godkända köpare, som kommer att krävas för att presentera en fotolegitimation bevisa att de är minst 18 och eventuellt lämna en kontant deposition.
Betalar för vad du Köp
p Om du bjuda på en bil och du vinner, du måste köpa den. Hur mycket av det totala priset en köpare måste betala och det betalningssätt varierar mellan auktionshusen. I vissa, såsom Lake Placid Festival of Cars Auction, kan en köpare vara skyldig att betala hela beloppet kontant strax efter köpet, en annan, till exempel bra köp auto auktion, kommer att acceptera en handpenning betalas av personlig check <. br>
bilar som säljs "som är"

Auktionshus såsom amerikansk auto auktion, sällan erbjuda garantier eller någon annan form av garanti på bilarna de säljer, i stället föredrar att sälja fordon "som är." Detta innebär att om en köpt bil inte göra det av en parkeringsplats, kan det inte återbetalas eller utbytas. Men många auktioner möjligt för köpare att inspektera bilarna innan de köper dem.
Registrera dig som återförsäljare

En återförsäljare som vill köpa en bil måste registrera sig som återförsäljare innan budgivning. Oavsett bilar återförsäljaren köper är så upptagna i en databas som är tillgänglig för företag, t.ex. CarFax.com, som erbjuder rapporter fordon historia. Den som slutar att köpa bilen från återförsäljaren är då bättre kunna spåra bilens tidigare ägare.
Auctioneer Regler

accepterar att delta i auktionen, en köpare förbinder sig att följa auktionsförrättaren regler. I en auktion som den som drivs av Metro Auto auktion har auktionsförrättaren det äntligen säga på alla tvister som uppkommer i samband med auktionen. Detta kan inkludera oenighet misheard eller nästan samtidiga anbud. Om en köpare bud och auktionsförrättaren inte höra dem, har köparen ingen chans att överklaga.
Skatter och avgifter

De flesta bilar som säljs på auktion säljs utan registreringsskylt. Den nya köparen är skyldig att betala alla skatter, avgifter registreringsavgifter och överföringsavgifterna som följer med bilen. Den nya köparen måste i de flesta fall köpa försäkring för bilen.
Inga kameror

flesta auktioner förbjuda användning eller kameror eller inspelningsutrustning i lokalerna.

House Tomrum på Bud

flesta auktionshus förbehåller sig rätten att besluta om, av någon anledning, att inte acceptera budet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78319.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.