Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur man hittar en bil på en auto auktion i Nebraska

Att hitta en prisvärd bil i delstaten Nebraska kan göras enklare genom att besöka en auktion. I Nebraska, liksom i andra stater, bil auktioner hålls regelbundet. Generellt, de fordon som säljs på auktion är en kombination av bilar beslagtagits av myndigheterna och de övertagna av långivare efter föraren standard på lånet. Avancerad information lämnas till registrerade deltagare om auktion fordon såsom märke, modell, trim nivå, år och körsträcka. Instruktioner
1

Bestäm dina inköp budget. Lägg upp alla pengar som kommer att finnas tillgängliga före eller på dagen för auktionen. Subtrahera 10 procent från högsta överkomligt pris för att täcka köparens premie. En provision är en typ av serviceavgift för att täcka auktionen kostnaden. Ta ut dina pengar i kontanter eller genom bankväxel från ditt bankkonto innan du deltar i auktionen.
2

Köp en kopia av NADA Guide eller Kelley Blue Book. Använd dessa referens guider för att hitta det verkliga marknadsvärdet av bilarna på auktionen. Dessutom, få en kopia av dealerns Black Book. Dessa kan köpas från online-auktion webbplatser som eBay. Hitta en Nebraska bilauktion
3

. Gå till Lincoln auto auktion webbplats och Nebraska auto auktion webbplats för att registrera och hitta auktion datum och tider. Läs friskrivningsklausuler noga villkoren.
4

Kör en rapport fordon historia på bilen du vill köpa innan de bestämmer sig för att köpa det. I delstaten Nebraska, liksom i andra stater, kommer de flesta auktioner kan du köpa en rapport fordon historia som en beredskapsplan för försäljning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78345.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.