Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur du köper bilar på auktion i Massachusetts

Massachusetts invånare, som de i de flesta andra stater, har möjlighet att köpa bilar på auktioner. Vid en auktion, det finns en chans att du kan få en mycket trevligare bil för ett mycket billigare pris än du kan när du köper en bil på ett återförsäljaravtal. Men när man köper en bil på en auktion, finns det några saker du måste se upp för. Instruktioner
1

Hitta auktion platser och annan information genom att besöka Massachusetts bilauktioner sidan av CarBuying.us (se länk i Resources nedan). Du kan också kolla din lokaltidning. Se en auktion inkluderar bilar innan han gick.
2

Besök auktion webbplatser innan du deltar. Om möjligt, visa bilar som kommer att säljas. Välj den bil du vill bjuda på grundval av den information som lämnats. Addera 3

Skriv ner varje bilens VIN-nummer, som bör tillhandahållas. Du kan kontrollera detta numret mot VIN av bilen på auktion för att se till att det är samma bil. Också, kolla in varje bil du funderar på Kelley Blue Book, NADA guide eller Edmunds bok för att se vad bilen är värd. Detta kommer att skydda dig från överbud.
4

Var medveten om att bilar som säljs i Massachusetts auktioner oftast säljs "i befintligt skick". Detta innebär att om något går fel med bilen, du är fast med det. Auktionshuset är rättsligt skyddad, och du kommer inte få dina pengar tillbaka. Därför måste du lita på din instinkt. Om du ser en bil i människa och har andra tankar, inte bjuda på det.
5 p Om det erbjuds, betala avgiften som garanterar vissa delar av bilen, såsom motor, för 30 dagar. Inte alla Massachusetts auktioner kommer att erbjuda denna garanti, men om de gör det, dra nytta av det. På så sätt kan du ta bilen till en mekaniker efter att köpa den, och om det finns några problem med de garanterade delarna kan du få dina pengar tillbaka.
6

Kom ihåg att faktor i köparprovisionen när bjuda på en bil. Den köpprovision är en avgift som betalas till auktionshuset, vanligtvis 5 eller 10 procent av det slutliga priset på bilen.
7

Vara beredda att betala för den bil du köper på en Massachusetts auktion. Auktionen webbplats ska låta dig veta vad den lämpligaste metoden för betalning. Detta är oftast av personlig check eller bankväxel. När du använder en personlig check, se till att du har tillräckligt med pengar på ditt konto för att täcka det. Du bör också ta med din legitimation, företrädesvis ett körkort.
8

Ankomst på auktionen tidigt och kolla in bilarna du planerar att bjuda på. Se till att VIN-nummer motsvarar de nummer som ges online. Kolla skicket på bilen för att se till att du fortfarande vill bjuda på det. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78316.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.