Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur man mäter färgtjocklek

När du köper en begagnad bil, vare sig på en auktion eller från en individ, att veta färgen tjockleken kan vara fördelaktigt. Om färgen är mer eller mindre än 125 mikrometer som läses av en färgtjocklek mätare, då bilen skulle ha ändrats i det förflutna. Dessa ändringar tar ett antal olika former, men de mest populära är ommålning bilen eller fordonstrafik skador. Även en enkel ommålning inte vara något att oroa sig för, kunde tidigare skador på fordonet orsaka problem för dig senare. Saker du behöver
Färgtjocklek meter
Fordon
Visa fler instruktioner
1

Läs instruktionerna från tillverkaren för din färgtjocklek mätaren. Varje modell varierar, så det är viktigt att bli bekant med din mätare.
2

Undersök bilen för olikheter och variationer i färg, glans och textur. Testa något område som verkar vara annorlunda från de omgivande områdena. Addera 3

Leta efter de extremt små droppar av färg som betyder sprutdimma. Detta kommer i allmänhet att vara på tillbehör, fönster och fender brunnar, och orsakas av målaren inte tejpa bilen ordentligt innan målning.
4

Undersök områden av bilen som ofta utsätts för skador från olyckor , såsom stötfångare, fendrar och sidodörrar. Även små bucklor inte nödvändigtvis betyda att större skador har gjorts till fordonet, kan de vara en indikation på att det har uppstått skador.
5

Tryck mätaren färgtjocklek mot något av de områden i bil som verkar misstänkt. Mätaren ger en avläsning. Om det är mer eller mindre än 125 mikrometer, kanske du vill ställa frågor om vad som hände med bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78307.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.