Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur du köper Skadade och repareras bilar

Eftersom att köpa en ny bil kan vara avsevärda kostnader, är konsumenter som söker på alla sina alternativ när man köper en bil, lastbil eller skåpbil. Många gånger, köpare investera i begagnade fordon till betydande besparingar över nyare modeller. Om du har en talang för bilreparationer, kan du köpa skadade eller havererade fordon och göra nödvändiga reparationer för att få dem tillbaka till nyskick. Vissa människor är specialiserade på inköp förlista och skadade fordon med syfte att reparera och sälja bilen för en vinst. Saker du behöver
Telefonbok
Internet
Tidning
Visa fler instruktioner
1

lokalisera områdena fordon auktion i ditt område. Auktion företag som Adesa (Vehicle Remarketing Agency) och Salvage Direct (försäkring auktion representanter) anges i telefonkataloger och på nätet.
2

Inspektera fordon vid auktionen och avgöra vilka fordon uppfyller dina förutbestämda behov . Det är en bra idé att ta med en mekaniker med dig för extra insikt.
3

Delta en auktion och bjuda på det fordon du är intresserad Vara beredda att ordna bogsering, eftersom många auktion tjänstemän kräver avlägsnande av din bil på auktion slut.
4

Internet auktionssajter som eBay och Craigslist erbjuder repareras fordon och skadade och reservdelar fordon.
5

Se din lokala tidningen. Många skadade och repareras fordon är listade för försäljning i den sekretessbelagda delen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78321.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.