Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bilauktioner >> Content

Hur man talar Liksom en auktionsförrättare

För en del människor kan det låta som ett främmande språk, men det finns ett system och syfte för hur en auktionsförrättare talar. Hastigheten gör det spännande och rytmen gör det nästan musikaliskt. Här är några tips som hjälper dig att tala som en auktionsförrättare. Instruktioner
1

Förstå ramsan. För många människor, låter en auktionsförrättaren ramsa som siffror och en hel massa rappakalja. Denna ramsa tjänar faktiskt ett specifikt syfte och innehåller ingen rappakalja. Ramsan består av två delar - de siffror och filler. Siffror är buden och spackel är de ord som förbinder siffror och hålla köparna informerade om vem som har det budet och vad produkten är.
2

Skapa en grundläggande sång. En enkel sång går ungefär så här, "One dollar, nu 2, nu 2, kommer du ge mig två? Två dollar, nu 3, nu 3, kommer du ge mig 3?" Kom upp med något på egen hand för att spegla din personlighet, och kom ihåg att hålla det ganska enkelt.
3

Ställ en rytm. Den rytmiska karaktären av en auktionsförrättare är ramsan är vad som tillåter dem att prata så fort. Tänk på det som nästan sjunger. Öva med en metronom som hjälper dig att hitta en bekväm rytm och alltid pressa sig själv att gå lite fortare.
4

Arbeta på din filler. Kom ihåg att dessa inte ska vara rappakalja. Använd spackel som håller publiken informerad. Säg vem som har budet, information om objektet och ställa öppna frågor. Se bara till att du håller upp din rytm med din filler.
5

Slur dina filler ord. Sluddrande orden kommer att ge en illusion av att prata snabbare. Naturligtvis finns det en känslig balans att göra din filler ljud snabbt och naturligt utan att det låter som rappakalja.
6

hålla takten och spänning. Hastigheten på hur en auktionsförrättaren talar tjänar två syften. Det hjälper auktionsförrättaren få igenom fler produkter och det håller en nivå av spänning för kunderna. Tala med fart och spänning, och se till att du övergången från ett objekt till ett annat snabbt och smidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-auctions/78271.html

Previous:
Next:

bilauktioner

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.