Frågor om att köpa begagnade bilar

Att köpa en begagnad bil är ofta ett smart beslut som hjälper jorden precis som återvinning, men bör varje bil inte köpas utan att svara på några viktiga frågor till dig själv. När en begagnad bil är köpt, kan det komma med fler alternativ till ett reducerat pris helt enkelt på grund av sin ålder. En begagnad bil köpare är ibland tyvärr luras betala mer för något som faktiskt är värt mycket mindre. Passar den mina behov?

Varje förare har olika behov av bilen, och bör betrakta dem innan du köper. Fråga dig själv hur många människor kommer att åka i bilen, hur ofta du ska köra och vilka ytor du ska köra på. Lastbilar kan dra mer, bära mer och köra på grövre ytor med offrandet av sittplatser och lyx. Sedaner och stadsjeepar kan passa fler människor och bära mer, men använder mer bensin än de minsta bilarna. Addera Hur mycket?

Pris förhandling är en fråga, som försäljare kommer ofta motivera alla trick eller sätt att sälja en bil. Prova att fråga olika säljare priset på bilen, att jämföra värdet på nätet med Edmunds, Kelley Blue Book eller påpeka brister som sänkningar efterfrågan pris. Försök shopping för finansiering innan du går till en bilhandlare, har vår finansiering uppgjort låter dig fokusera på en rättvis och rättfram pris
Forskning och Garantier

Alla. bil kan behöva en reparation någon gång. Bestäm vilken typ av garanti bilen har, vad den omfattar och hur länge. Edmunds.com och en CarFax rekord baserat på exakta VIN-nummer är de bästa begagnad bil forskar verktyg. Många begagnade bilar inte kommer med garantier, vilket kan göra den begagnad bil inte värt priset, om inte bilen är bevisat tillförlitliga, eller priset är billigt nog för att täcka reparationer.
Bilar Alternativ

Alternativen i en bil kan dramatiskt påverka hur du kör. Alternativ ger säkerhet, lyx eller bekvämlighet. Alltid provköra en bil du kan köpa, och bekanta dig med funktionerna. Fråga om eventuella problem bilen har innan provkörning, och ta upp något du märker när du kör som kan behöva förklara eller fixering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77063.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.