Hur får Car avdelningarna Fri Liens

Köpa en bil som har panträtt på titeln kan vara ganska svårt att klara upp. Ett påstående om lien är en fordran på en bit av egendom, t.ex. en bil, av en gäldenär. Detta inkluderar banker och mekanik, om den tidigare ägaren försummat att betala för en reparation på bilen. Om titeln är inte lien-fri kan du vara ansvarig för att betala bort det och det kommer att bli mycket svårt att registrera fordonet med Department of Motor Vehicles. Fastställande av bilens historia och noga undersöka bilens registreringsnummer och titel, men kan spara både tid och pengar. Saker du behöver
Vehicle Identification Number
Bil historia
Fordonsregistrering
Visa fler instruktioner
1

Undersök registreringen av bilen som du vill köpa . Kontrollera om panträtt i pappersarbete och se till att namnet på registreringen överensstämmer med den säljarens identifikation.
2 p Om du märker att det finns en kvarstad på titeln och sedan be ägaren eller säljaren att bekräfta den specifika status kvarstad. Om han eller hon säger att det har betalats i sin helhet, be om bevis skriftligen.
3

Kontrollera att Vehicle Identification Number, eller VIN, motsvarar det antal som anges i bilens registreringsnummer . Detta kommer att försäkra att den registrering som du blir visad är registreringen för själva bilen.
4

Begär en Carfax rapport från återförsäljare eller beställa en själv på nätet. Detta kommer att ge dig hela historien om fordonet, inklusive information om tidigare ägare, om det har använts som en flotta eller hyra fordon eller om bilen har någonsin varit i en allvarlig olycka. Carfax rapport kommer även att förse dig med information om titeln på bilen, speciellt om det finns några utestående panträtt på fordonet.
5

Ta ner VIN och besöka din lokala avdelning av motorfordon. Den DMV bör kunna ge dig en detaljerad historia av fordonet och kontrollera för eventuella obetalda panträtter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77285.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.