Problem med BMW Mini

Under 2002 andades BMW nytt liv i en berömda brittiska märke när det började göra en nylanserade Mini Cooper. Mini är hip, och är skitkul att köra, speciellt i S-form. Däremot är modellen inte utan sina problem, särskilt de modeller som gjorts under de första åren av produktionen när de buggar som stryks ut. Och precis som alla BMW produkt, är det en dyr bil att hålla ordentligt. Motor

Motorn i Mini är en ganska tålig enhet om väl underhållna. Det har förekommit några rapporter om dåligt bränsle orsakar problem med bränsleinsprutning, men detta kan oftast undvikas genom att använda korrekt, högoktanigt bränsle.
Kylsystem

Liksom alla BMW produkter, kan Minis drabbas av misslyckade vattenpumpar och radiatorer. Det rekommenderas att vattenpumpar bytas var 60.000 miles och radiatorer varje 100.000 miles som förebyggande underhåll.
Transmssion

CVT automatlåda som en del av den äldre minis används är en av de vanligaste problemområden. Tyvärr BMW inte erbjuder delar för att reparera eller bygga om växellådan, så det enda alternativet är att ersätta hela saken på $ 5.000 till $ 7.000. BMW har sedan stoppats med CVT. De manuella växellådor i de tidiga bilarna kan vara problematiskt, men detta fastställdes i senare bilar.
Chassi /Fjädring

Tidig Minis kan drabbas av skador på övre strut fästen om de drivs på ojämna och eller potholed vägar. Korrigeringen innebär svetsning i förstärkningsplåtarna. Kontroll arm bussningarna kan drabbas överskjutande slitage och ofta behöver bytas så ofta som 40.000 miles.
Överväganden

Mini är en mycket väl konstruerad bil, och majoriteten av ägarna är nöjda med sina inköp. Liksom alla begagnad bil men är en pre-köp inspektion rekommenderas när man tittar på en Mini.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77206.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.