2007 Honda Pilot specifikation

Den åtta-passagerare 2007 Honda Pilot är en medelstor, fyra-dörrars sport utility vehicle (SUV) och liksom andra Honda, är känd för sin säkerhet och tillförlitlighet. Sporting fyrhjulsdrift, är den tillgänglig i LX, EX och EX trim. Motor och växellåda

framhjulsdriven 2007 Pilot har en 3,5-liters V-6 motor som ger 244 hästkrafter vid 5.750 rpm. En fem-växlad automatlåda är standard för 2007 Honda Pilot. Den har en enkel överliggande kamaxel, 24 ventiler, variabla ventiltider och en vändradie på 38 meter.
Fuel


Med en multi-point insprutning bränslesystemet och operativsystem på vanlig blyfri bensin, håller 2007 Pilot bränsletank 20.4 liter. Beräknad körsträcka är 18 miles per gallon (mpg) i staden och 24 mpg på landsväg. Kombinerat körsträcka är cirka 21 mpg.
Safety

Liksom andra Hondas är 2007 Pilot fullmatat med säkerhetsanordningar. Den har fyra hjul låsningsfria bromsar (ABS), akuta bromsservon, ventilerade skivor fram och solida bak skivbromsar, startspärr, elektronisk bromskraftsfördelning, stabilitetskontroll och antispinn. Det har fram-, bak-och tredje-raden Huvudairbag samt dubbla främre sidomonterade krockkuddar. För yngre passagerare, har fordonet ankare barnstolen och barn säkerhetslås i bakdörrarna.
Exteriör

Exteriör specifikationer inkluderar pearl färg, en bakre spoiler, målad legering hjul, all-season däck, intermittent bak Vindrutetorkare och last nedgångar slips. Den maximala dragkapacitet är £ 3500. Addera Interiör

standard i 2007 Pilot är skålade framstolarna och säten trasa hela, med läder är standard på vissa EX-modeller. Andra funktioner inkluderar luftfiltrering, variabel intermittent vindrutetorkare, bakruta defogger, tilt ratt, farthållare, fjärrströmbrytare dörrlås, el-speglar och fönster makt. Fällbara baksäten och fällbara tredje sätesraden läggs förmåner. Ett navigationssystem finns i två av EX-modeller. Alla piloter för 2007 har en CD-spelare, och alla utom fyra LX och EX-modeller har en kassettbandspelare till som en del av den fyra-högtalare, 120-watts ljudanläggning.
Rummet

Lägga till specifikationer för 2007 Honda Pilot är de bekvämligheter som mugghållare i samtliga tre stolsrader, overhead lagring konsol och främre Storage Console. Fram, bak och lastutrymme 12-volts eluttag ingår. Fordonet även främre och bakre läslampor, dubbla belysta speglar fåfänga och lastutrymme ljus. Ratten har farthållarfunktionerna på det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78032.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.