Hur hitta en Geo Metro Motor

Geo Metro, som ursprungligen tillverkades som Suzuki Cultus 1983, kan vara en svår bil att hitta en motor för på grund av att det inte längre görs. Att hitta en motor för din Geo Metro beror på vilken generation av Geo Metro du har. Innan sökning, skriv ner alla detaljerna om din Geo Metro, såsom år och körsträcka. När du söker efter en motor på nätet, se till att du betalar ett rättvist pris för motorn och alltid kolla motorn i personen innan fullt köper den. Instruktioner
1

Bestäm vilken specifik typ av motor dina Geo Metro behov. Ta din bil till en bilverkstad för att ta reda på vilken typ av bil du behöver. Du kommer att leta efter en motor som hjälper prestandan och livslängden på din bil.
2

Post en annons i din lokala tidningens platsannonser som du letar efter en Geo Metro motor. Sök Craigslist och skapa ett inlägg med alla motorer detaljerna.
3

Gå till Edmunds bilplats webbplats för att hitta andra människor som har upplevt problem med motorn och letar efter en ny motor (se Referenser). Sök på forumet och ställa alla frågor du har om att hitta motorn du letar efter. Använda Geo Metro användare och experter bil kommer att kunna hjälpa dig och hjälpa dig med du söker.
4

Gå till Hiperformer hemsida för att se en lista över Geo Metro motorer till salu (se referenser). De flesta motorer har antingen använts eller byggts om. Hitta en motor du vill ligger nära där du bor, så att du kan gå och inspektera den först.
5

Gå till eBay Motors för att söka efter den motor du letar efter (se referenser) . Med denna populära webbplats, bör du kunna hitta den motor som du letar efter. Jämför samma motorer med priser för att se till att du inte blir lurade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77150.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.