Så här kontrollerar All Wheel Drive på en Audi TT

Från 1980-talet när det erövrade rally krets med Audi Quattro, har Audi en mytomspunnen historia alla fyrhjulsdrivna bilar. Audis nyare parti fordon följer i detta arv, och många också skryta avancerade fyrhjulsdrift system. Om du får din bil direkt från fabriken, så du kan vara säker på att det väl har testats. Men om du köper begagnat, testa att säkra all-wheel drive system fungerar som det ska. Saker du behöver
Bil jack
Visa fler instruktioner
1

Skjut en domkraft under fronten på bilen, efter att lägga i parkeringsbromsen. Lyft bilen tills båda framhjulen är något från marken - bara en fråga om inches, så det inte blir farligt om fordonet rullar av jack
2

in i bilen, nära. dörren och starta motorn. Nu släpper parkeringsbromsen och placera transmissionen i första växeln. Applicera en liten bit av makt och om all-wheel drive system din Audi fungerar, då bilen kommer att försöka gå framåt, drivs av den fortfarande jordade bakhjulen.
3

Dra åt parkeringsbromsen och få ut ur bilen efter att den stängts av.
4

Avlägsna domkraften och placera den under den bakre delen av bilen. Nu bör bakhjulen vara något väders.
5

Upprepa steg 2, men den här gången, om din Audis fyrhjulsdrift systemet ingriper, bör bilen kryper fram via framhjulen, som systemet är talande bilen som är där Traction är den här gången.
6

Stäng av motorn och dra åt parkeringsbromsen. Avlägsna domkraften, trygga i vetskapen, om det fungerade, att din Audi är i full-skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77069.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.