Hur du köper skräp bilar i Bloomington, Indiana

Letar du efter en skräp bil kan vara så ansträngande som att söka efter en ny bil. I Bloomington, Ind, köper folk använt eller bilar skräp för en rad olika skäl och användningsområden, från restaurering för Cruisin Classics Car Club till förstörelse i Monroe County Fair Demolition Derby. Du kan oftast hitta skräp fordonet som är rätt för dina behov och inom din budget i Bloomington. Fastställande dina behov i förväg kommer att öka dina chanser att hitta exakt rätt bil och kommer att skära ner på tid slösas bort att titta på fordon som inte matchar dina krav. Instruktioner
1

Bläddra de klassificerade annonser dagligen i Bloomington Herald Times för begagnade bilar i din prisklass. Annonser kan också visas på HeraldTimesOnline.com i "begagnad bil" avsnittet.
2

Kontrollera kollegiet. Bloomington är hem till Indiana University. Den IU oberoende studenttidning, Indiana Daily Student, eller idsnews.com, är en resurs för skrotbilar. Studenter som vill sälja gamla bilar från sina college dagar lägga upp annonser på IDS, vilket gör detta till en utmärkt källa för att använda när du söker efter skräp fordon. Kopior av IDS är fördelade på campus på vardagar under hela terminen.
3

Sök efter skräp fordon på anslagstavlor. Den Bloomington Biblioteket har en styrelse gemenskapsbulletin tillgänglig för att publicera annonser. Eftersom Bloomington är en college stad, många restauranger och caféer har också anslagstavlor, beroende på tid på året och mängden förfrågningar. Indiana University bibliotek och studerande upprätthåller också styrelser gemenskapsbulletin.
4

Vet vad du letar efter i en skräp bil, inklusive kostnader och skick fordonet. Tänk också på vad du köper skräp fordon för -. En junker för en rivning derby kommer att vara i olika skick än en bil som du planerar att så småningom köra på gatan
5

Bestäm vilken fordonet är rätt för dig och köpa den. Betala med kontanter, postanvisning eller check, och få ett kvitto på ditt köp. Ett utbyte av rubricerade arbete behövs, och bilen måste vara registrerad på ditt namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77704.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.