Hur ta reda på om det finns en kvarstad på bilen

Några användas-bilhandlare erbjuder inbyte erbjudanden som inkluderar betala av utestående skulder till den tidigare ägaren i utbyte för att sälja dem en dyrare bil. Några av dessa återförsäljare märka upp begagnad bil för att täcka en kvarstad på den. Att köpa en begagnad bil utan bifogad lien kan vara ett billigare alternativ. Men först måste man ta reda på om bilen har panträtt på det. Saker du behöver
Vehicle titel
Vehicle Identification Number (VIN) katalog Fordon historia rapport
Visa fler instruktioner
1

Undersök titeln innan de köper den bil. Bilens Titeln bör innehålla något meddelande utestående panträtter.
2

Jämför namnet på titeln för att namnet på säljaren. Om den tidigare ägaren är noterat, snarare än återförsäljaravtalet, kan det finnas utestående panträtt på bilen. Addera 3

Kontrollera om titeln har en bifogad panträtt release. Detta är ett dokument som utfärdats av en kvarstad innehavare som anger kvarstaden har betalats ut.
4

Anteckna ramnumret (VIN). Varje bilens VIN är unik. Varje gång ett fordon tas till en mekaniker för reparation eller underhåll eller är inblandad i en transaktion, är antalet inspelade. Du kan använda den för att ta reda på bilens historia.
5

Besök din statens Institutionen för motorfordon för att få fordonet historia eller kolla med ett företag som Carfax eller Experian för ett fordon historia rapport. Denna rapport kommer att innehålla några utestående panträtt på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77304.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.