Hur du köper en begagnad motorcykel från en återförsäljare

Om du är i marknaden för en begagnad motorcykel, har du möjlighet att köpa från en privat ägare eller en återförsäljare. Återförsäljare är mer benägna att ha ett brett utbud att välja mellan, och någon typ av garanti för att cykeln ska köras. Med citron lagar i kraft om vissa stater, och databaser som håller reda på vrak, det finns inte mycket att en återförsäljare kan gömma sig från dig. Bara leta efter den cykel du vill ha och gå vidare därifrån. Saker du behöver
Trade-in om du har en
pengar eller vilja att ansöka om ett lån
Körkort
Computer
Visa fler instruktioner
1

Sök på nätet efter återförsäljare i ditt område. Använd Yellowpages.com eller en mer produktspecifik webbplats som CycleTraders.com att leta upp dem som säljer begagnade cyklar. Om den har en hemsida, öppna den och kassan sin inventering för att se om det finns något du vill ha. Detta kommer att spara dig onödiga resor. Jämför priser mellan liknande motorcyklar på samma återförsäljare och mellan olika återförsäljare för att hitta den bästa lösningen för dina pengar.
2

Slå upp andrahandsvärdet på motorcykeln du vill i Kelley Blue Book. Detta är baserat på villkor, så du kanske behöver gå till generalagenten och ta en titt på cykeln först. Tala bara om för försäljaren att du bara är ute, så att du kan undvika att dras in i en försäljning du är förberedd för. Hitta grossist värdet och försäljningsvärdet av motorcykeln. Den grossistvärdet är värt av bilen, medan detaljhandeln värdet är rimligt pris att det ska säljas för.
3

Gå tillbaka till återförsäljare och se om du kan provköra den. Ser det igen, och om du är osäker på dina mekaniska förmågor, ta med någon som vet om cykler. Ta med pengar för att köpa cykeln om du har det så bra som ditt körkort, Social Security-kort och försäkring information för pappersarbete.
4

Prata med försäljaren och ge dem ett pris du är villig att betala. Stå fast vid ditt pris så länge du kan för att se om han grottor först. Om det är en no-pruta återförsäljare, då du inte kommer att få det att komma ner, och du måste vara beredd när du visar upp, att betala vad är noterat på motorcykeln.
5

Fyll lån pappersarbete om du inte har pengar, och fyll köp pappersarbete. Lämna över ditt körkort, Social Security-kort och försäkring information till dem. Detta kommer att hjälpa återförsäljare att fylla i några av ämnena på formuläret innan du börjar fylla ut dem, och det kommer att behöva kopior för posterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77473.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.