Hur du köper en begagnad 2007 Toyota Prius

Köpa en begagnad bil kan vara ett bra sätt att spara pengar eller få en starter bil för en tonåring. Enligt Cars.com, "du undvika de höga up-front 20 till 40 procent avskrivningar kosta ursprungliga ny-bilköpare lidit under de första två till tre års ägande." Att köpa en begagnad bil kan vara knepigt, kan som begagnade bilar kommer med en hel del tekniska problem, men med ordentlig forskning och kunskap, kan du hitta en bra begagnad bil som kommer att köra bra i år. Instruktioner
1

Hitta en begagnad Toyota Prius. Kontrollera lokala sekretessbelagda delen för att se om det finns några till salu, eller leta efter en begagnad bilhandlare som bär Toyota.
2

Forskning värdet på bilen. Ett bra ställe att kolla värdet på en bil är Kelley Blue Book. Återförsäljare och privatpersoner kommer att be för olika belopp, så kontrollera exakt vad värdet av Prius du har hittat kan vara en stor bricka i spelet.
3

Ta bilen för en provkörning. Även begagnade bilar måste tas på en provtur. Se till att bilen går som du vill. Eventuella defekter eller problem med bilen kan användas för att förhandla om priset.
4

få bilen rapporten Fax fordon. Vissa återförsäljare erbjuder dessa gratis, annars kan du köpa rapporten från Car Fax hemsida. Dessa rapporter ger bilens historia, till exempel om det har varit i en allvarlig olycka, hur många ägare den haft, och annan viktig information om bilen. Allt du behöver är VIN-nummer, som ligger på botten, förarsidans vindrutans kant.
5

Förhandla priset. Ta hänsyn till eventuella problem med bilen eller något som du måste reparera. Vissa återförsäljare kommer att erbjuda sig att åtgärda vissa problem i bilen om du accepterar ett visst pris.
6

Köp din begagnade 2007 Toyota Prius.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77731.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.