Hur man köper begagnade New York City Fire Trucks

New York City har ett stolt arv av brandbekämpning. De första organiserade brandbekämpning verksamhet började år 1648 när staden fortfarande var en holländsk besittning. Sedan dess har New York City Fire Department gått igenom en hel del, bland annat att offra många hjältar till 9/11. Den har också en fin historia kopplad till dess brandbilar och lastbilar. Det är inte lätt att hitta begagnade brandbilar i staden, är det möjligt med lite hårt arbete och tålamod. Instruktioner
1

Kontakta New York City Fire Department för information om eventuella försäljning av begagnade brandbilar, bilar. Var noga med att inte ringa några akuta linjer, dock. Fråga på kontoret på din lokala brandstationen för att be om mer information.
2

Kolla in New York City auto auktioner. Till exempel är de DCAS offentliga auktioner och försäljning webbplats en viktig källa till information om auktioner och försäljning. Var dock medveten om att det finns ingen garanti för att hitta en begagnad New York brandbil på dessa auktioner.
3

Kontrollera annonser i lokala tidningar och Auto-handlare tidskrifter för någon försäljning . Återigen, det finns ingen garanti för att hitta vad du vill, men det är bäst att täcka alla lokala vinklar innan du tittar bortom staden.
4

Gå online och surfa på många webbplatser som erbjuder begagnade brandbilar till salu. Två av dessa, Fire Truck Återförsäljare och Festival och Shower, har New York City-specifika underavdelningar. Dessa källor kommer att hjälpa dig att hitta lokala återförsäljare och privatpersoner.
5

Titta på rikstäckande återförsäljare brandbil såsom Brandbil Plus, Fire Line Equipment, Sälj brandbilar och Fenton Fire Equipment. Fråga om dessa platser har några fordon särskilt från New York.
6

Fråga vänner eller familj, särskilt de som kanske känner nuvarande eller tidigare brandmän, om potentiella försäljningen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77031.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.