Fördelar med Certified Used Cars

Om pengarna tryter, kan köpa en bil verka som det sista du har råd. Att ha tillförlitliga transporter är ofta nödvändigt, så du kanske inte har ett val än att betala månadsvis för en bil om du vill ha säkerheten i en garanti. Även om du kanske först leta efter en billig ny bil, anser letar efter en begagnad certifierad bil, eftersom, med en begagnad certifierad bil, du sparar en massa pengar men att hålla den sinnesfrid du skulle få med en ny bil. Detta är bara några av fördelarna med att köpa en certifierad begagnad bil. Garanti

certifierade begagnade bilar kommit med garantier. Även täckning specifikationer och garantin varierar med bilmärke, kommer garantier täcker vanligtvis mellan 12.000 och 100.000 miles efter den första tjänsten av bilen, enligt Mileonecertified.com. De omfattar vanligen stötfångare till stötfångare, som omfattar mekaniska reparationer, bucklor och dings, vägassistans och drivlina, vilket omfattar bilens växellåda, motor och drivlina. Till skillnad från begagnade bilar, certifierade begagnade bilar har med skydd och säkerhet att du kör en som ny bil, så att tillverkaren tycker att backa upp sin kvalitetssäkring.
Car skick

Det är säkert att dra slutsatsen att, när de köper en certifierad begagnad bil, du kommer att köpa en bil som är igång och i utmärkt skick. Certifierade begagnade bilar är oftast nyare bilar, så att du förmodligen inte kommer att kunna hitta en bil mer än 10 år gammal som är certifierade pre-owned. Certifierade begagnade bilar måste gå igenom fabriken inspektioner som garanterar att bilen uppfyller kraven i en likadan ny bil. När du köper en begagnad bil, riskerar du att köpa en bil med en trasig växellåda eller tidigare olycka skador, men med en begagnad certifierad bil, köper du en säker bil som passerade ett poängsystem inspektion.

Pris

Certified begagnade bilar är dyrare än sina begagnade motsvarigheter, bara för att du spenderar extra på en garanti, låg körsträcka och kvalitetssäkring. Sammantaget kan du spendera tusentals mindre än att köpa en ny bil.

Återförsäljare kan också ge dig en bra affär på finansiering till låg ränta eller med någon ner krävt betalning.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77321.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.