Hur du köper en begagnad bil och DMV

Department of Motor Vehicle ( DMV ) förfaranden och krav varierar från staten . Innan du ställer ut för att handla , besöka din statliga DMV webbplats för att fråga om begagnad bil köpprocessen . Återförsäljare hanterar alla DMV pappersarbete för dig . Resurser

handla en begagnad bil i någon lokal sekretessbelagda avsnitt av tidningen , eller använda Craigslist , som uppdateras ofta . Forskning lokala , fri bil - publicering tidningar eller få tillgång till lokala webbplatser återförsäljare för att granska nuvarande lager . Ditt tillstånd DMV webbplats ger fördjupad information , inklusive utskrivbara blanketter och anvisningar för textning och registrering , men ringa om du har några frågor .
Överväganden
p Om du vill finansiera en begagnad bil , få en preapproval förväg . Ansök till en lokal bank innan shopping - godkännandeprocessen tar flera dagar . Om finansiering kan banken inneha titeln ( beroende på stat ) eller du kan få titeln med en lien - hållare närvarande , vilket innebär att du inte kan sälja det tills lånet är uppfyllt vid ett senare tillfälle ( du får en panträtt release) .
Pappersarbete

Du behöver ett giltigt körkort för att provköra ett fordon och för identifiering på DMV . Köp inte en bil utan en titel , är ett måste för att överföra äganderätten ( kolla med din DMV om du är osäker ) . Vissa stater kräver ett köpebrev för inköpspris och vägmätare dokumentation . Du behöver en försäkring för att ge till en långivare , om tillämpligt , och till DMV för att registrera ditt fordon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77587.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.