Hur du köper en bil från en hyra byrå

Konventionell visdom säger att det är aldrig en bra idé att köpa en begagnad hyrbil. De flesta människor tror felaktigt dessa bilar aldrig upprätthålls och att hyresgäster driva dem vårdslöst. Ingenting kunde vara längre från sanningen. Uthyrning bilar måste upprätthållas bättre än de flesta privata fordon, och de flesta bilar har en enformig pendlare-typ existens. Saker du behöver
CARFAX rapport
mekanisk inspektion
Visa fler instruktioner
Köpa en hyrbil
1

Börja med att titta på Internet för bilhyra organ såsom Hertz, Enterprise eller National. Du kan hitta dem med försäljning platser i ditt område och lära sig vad fordon som de har i lager. Välj 2:58 bilar du är intresserad av att titta på som kommer att fylla dina behov. Det gör dig bättre förberedd när du äntligen gå till försäljning mycket.
2

När du väljer den bil du vill köpa, be att få se en CARFAX rapport för att se om det har skett olyckor skador på bil eller om det har bärgats. I båda fallen, gå bort från affären. Det finns gott om bilar till salu, så att inte få ditt hjärta inställt på en specifik bil.
3

Många biluthyrningsföretag kommer att erbjuda en tre-dagars provkörning till människor som överväger att köpa deras bilar. Men om det inte erbjuds, be om det. Du vill se till att bilen är i gott skick och rätt för din livsstil. Även de flesta biluthyrningsfirmor har ASE certifierade mekaniker inspektera bilarna, men det är en bra idé att ha en egen mekaniker kolla upp det också.
4

När du bestämmer dig för en begagnad specifik hyrbilar, fråga vad för slags förlängd garanti medföljer fordonet. Tillverkarna kommer att hedra det som är kvar av fordonets garanti. Fråga biluthyrningsfirman om det ger en förlängd garanti, och om inte, begära att lägga till minst en 12 month/12, 000 mil förlängd garanti, eftersom det är ganska standard i branschen.
5

Sluta oroa dig och njuta av att köra din nya bil. De flesta människor som hyr bilar skadar inte dem. Och din forskning kan gå långt i att hjälpa att du inte får en av citroner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77245.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.