Problem med Chevy Suburban Transmissioner

Chevrolet Suburban är en stor SUV från Chevrolet uppdelning av General Motors . Ända sedan Chevrolet introducerade GMT400 plattformen - baserade fordon för 1992 års modell , har en mängd överföring problem plågat den . Betydande Problem Transmission

Den allvarligaste transmission problem med Chevy Suburban är det större sannolikhet för den automatiska transmissionen misslyckas i regleringsåret 1992 1996 års modell - år fordon än de nyare modellerna . Också mycket vanligt är felen av framaxeln ställdon , överföring ventilhus och transfer case kodare motoranordningen i några av de sena 90-talet fyrhjulsdrift - utrustade fordon .
Måttliga Problem Transmission

Fram-och /eller bakaxel tätningshaverier påverkar särskilt efter 2000 Suburbans . Kunderna bör också se upp för misslyckande av parken neutral switch 2003 fordon .
Kostnad

grund av den stora variationen i transmission problem i samband med Chevrolet Suburban , kostnaden för att reparera dem varierar stort . I september 2010 , kan det kosta så lite som $ 100 för att ersätta överföringen av ett 1992 fordon , eller så mycket som $ 600 till reparera en fördelningslåda kodare motoranordningen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77612.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.