Hur du köper Bärgning Fordon från ett försäkringsbolag

Räddade fordon är de som försäkringsbolagen har bedömts "totalt", vilket innebär att kostnaden för att reparera skadorna från en kollision eller stöld är mer än exempelvis 75% av sitt värde . (Andelen varierar stat till stat.) Om du vet hur man fixar upp nedgångna fordon eller vet en mekaniker du litar på att göra det för dig, köpa en bärgad bil kan vara ett alternativ. Om du gör det kommer att spara dig tusentals dollar och är förvånansvärt lätt om du har tillgång till Internet. Instruktioner
1

Bli expert på bärgats fordon lagarna i ditt tillstånd. Inse att när du köper en bärgade fordon, du tar en stor risk: du vet inte identiteten på den tidigare ägaren eller den sanna tillståndet för fordonet (som vanligtvis har överlevt en kollision), som inte kommer med en garanti eller .
2

Innan shopping för ett bärgat fordon, bestämma vilken typ av bil eller lastbil du letar efter - begränsa den och undersöka fordon så att när du ser de tillgängliga fordon, kan du snabbt besluta vilka är värda din tid att utreda och bjuder på.
3

Hitta en lokal auktion att delta personligen genom att söka på webbplatser av auktioner Bilförsäkring och Adesa. Information om de fordon som auktioneras är tillgänglig för potentiella köpare på nätet. Ladda ner information, forskning de fordon du är intresserad av, och vidta åtgärder för att personligen närvara vid auktionen.
4 p Om att delta i en auktion personligen inte är lönsamt, eller om det inte finns en auktion tar plats i närheten, "delta" en auktion online via Salvage Direct.
5

Efter att ha köpt en bärgad bil, ta den till en kvalificerad auto kropp expert för att säkerställa att det är säkert att köra. Du kan behöva betala för större reparationer, men som fortfarande kan vara billigare än att köpa en icke-bärgade fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77120.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.