2006 Jeep Liberty Renegade Information

Byta Jeep Cherokee som från 2002 års modell, är Liberty en kompakt SUV som tillverkas och säljs av Chrysler tält, Jeep. Den 2006 Jeep Liberty är en av de sista modellen år poster för fordonets första generationen av produktionen. Dess Renegade trim - med två /bakhjulsdrift (2WD) och fyrhjulsdriven (4WD) kör inkarnationer - placeras mellan basen idrott och lyxiga Limited trim. Motor, växellåda och Fuel Economy

2006 Jeep Liberty Renegade kommer med en 3,7-liters 210-hästkrafter V6-motor med 235 mul-pounds av vridmoment. Standarden transmissionen är en sex-växlad manuell med överväxel. Dock är en fyra-växlad automatlåda med överväxel också tillgängliga.

SUV har en 21-liters bensintank. Bränsleekonomi varierar något beroende på typ av sändning. De fordon med manuell växellåda uppnå 18 miles per gallon (mpg) för stadskörning och 22 mpg för landsvägskörning. För dem med automatiska växellådor, är det 17/22 mpg.
Säkerhetsfunktioner

standard säkerhetsfunktioner i 2006 Jeep Liberty Renegade inkluderar power /barn lås säkerhetsdörrhängare , fordon stöldskydd system, låsningsfria bromsar, elektronisk broms bistånd, antispinn, Antisladd-system, förare och passagerare krockkuddar och keyless inresa. Sidan huvudet gardin krockkuddar och fjärr tändning är valfria funktioner.
Interiör

Med en stuga stor nog att rymma upp till fem personer, vanliga inredningsdetaljer i 2006 Jeep Liberty Renegade inkluderar elektriska fönsterhissar, A /C-systemet, läderratt med reglage, AM /FM /CD-stereo, farthållare och däcktryck /tryckvakt. Vissa Renegade fordon har även navigationssystem, soltak, lädersäten, förare och passagerare multi-justerbara säten makt, CD-växlare och /eller subwoofer. Addera Exterior

Som en fyrdörrars bil, har 2006 Jeep Liberty Renegade 16-tums lättmetallfälgar med en hjulbas på 104 inches och en roterande dimension av 36 meter. Fordonet mäter 174 inches i höjd, 72 inches i bredd och 70 inches i höjd med en 6-tums markfrigång. Automatiska strålkastare, dimljus, elektriska fönsterhissar sida och djupa tonade glas är några av Renegade s standard exteriöra komponenter.
Pris

ursprungliga tillverkaren rekommenderat pris på 2006 Jeep Renegade s 2WD version var $ 23.130. För 4WD, det var $ 24.640. Som av 2010, uppskattar Kelley Blue Book intervallet priset värdet av fordonet på runt $ 13.600 till $ 14.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77436.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.