CPO Definition

En certifierad begagnad (CPO) fordonet är en begagnad bil som har genomgått en omfattande inspektion och certifiering på ett återförsäljaravtal innan det erbjöds till försäljning. CPO bilar inkluderar förlängningar av fabriksgaranti täckning. Funktioner

CPO fordon inspekteras och renoveras efter behov på generalagenten erbjuder bil till försäljning. Efter att ha varit certifierad betalar återförsäljaravtalet tillverkaren att utöka täckningen fabriksgaranti.
Fördelar

CPO fordon ger sinnesro för begagnade-bilköpare. I stället för att konfronteras med en som det är köp och möjligheten att betala ur egen ficka för reparationer är CPO garantin hedras på alla återförsäljare som säljer ett visst märke.
Identification

CPO fordon kan identifieras på nätet eller på mycket av tillverkaren-certifierade logotyp med på begagnad bil fönstret klistermärke. Den begagnad bil köpguide måste också belysa omfattningen av garantin.
Funktioner

Medan de flesta nya bil garantier överförs till efterföljande ägare, CPO garantin inte bara omfattar den ursprungliga täckningen, men också en förlängning av garantier för upp till 100.000 totalt fordon miles.
Potential

CPO garanti kan omfatta tusentals dollar i reparationer för vilka en ägare skulle annars vara individuellt ansvar. Därför är CPO-program är mycket populärt med lyxiga märken som BMW och Mercedes-Benz, som har höga reparationskostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77330.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.