Hur man läser ett VIN-nummer på en Chevy Truck

Fordonets identifieringsnummer (VIN) på ett fordon är ett sätt för enskilda och myndigheter att hålla reda på en bil, från ägande och registrering, till garantier och försäkringsärenden. Dessa 17-teckenkoder ser ut som ett meningslöst virrvarr av siffror och bokstäver, men var och en betyder något. Om du redan äger en Chevrolet lastbil eller du är ute efter att köpa en, kan förmågan att läsa VIN-nummer avslöjar en hel del om bilen. Upptäck hur VIN ordnas, sedan kontakta en Chevrolet VIN avkodare diagrammet. Instruktioner
1

Titta på instrumentbrädan i Chevy truck för att hitta VIN-nummer. Den skrivs ut på en remsa som fästs på instrumentpanelen, oftast där vindrutan möter instrumentbrädan.
2

Identifiera de tre första tecknen i Chevy lastbilens VIN. Detta är världens tillverkare identifierare. För en Chevy truck, kan du se 1G1, vilket betyder att det är en Chevrolet tillverkas i USA.
3

Kolla in det fjärde tecknet att lära sig koden vikt rating för Chevy truck . Till exempel skulle G betyda 8001 till 9000 pounds. Det femte tecknet identifierar raden av lastbilen. Exempel inkluderar en 4 för en 1/2-ton tung.
4

Undersök sjätte tecknet i Chevy lastbilens VIN för att ta reda på kroppen stil av fordonet. Det skulle kunna vara en 3 för en fyrdörrars cab eller en 4 för en tvådörrars hytt.
5

Upptäck vilken typ av återhållsamhet typ är närvarande i Chevy truck med det sjunde tecknet i VIN . Till exempel innebär en 3 lastbilen har en förarsidan krockkudde, medan en 9 sätt säkerhetsbälten bara.
6

Hitta det åttonde tecknet i VIN för att identifiera motortypen för lastbilen. Ett nummer 1 i denna plats innebär en 6,6-liters V8 diesel. Den nionde tecknet står för kontrollsiffran för Chevy truck. Detta nummer är att kontrollera riktigheten av de tidigare VIN tecken.
7

Titta på 10th karaktär Chevy lastbilens VIN för att hitta den modell år. Matcha siffran med en motsvarande årsmodell på en Chevrolet VIN avkodare diagrammet.
8

Från den 11 karaktär, lära fabriken där Chevy lastbilen tillverkades. Till exempel, skulle inte vara från Tarrytown, Louisiana, växt.
9

resten av siffrorna är ett löpnummer som tilldelats den Chevy truck som kom av produktionslinjen. Detta serienummer är på inget annat Chevy truck och vidare gör VIN ett verkligt individualiserad identifiering tagg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77106.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.