Bärgning Information bil titel i Missouri

Räddade bilar är också kallas uppgick bilar när man pratar i försäkringsvillkoren . Detta innebär att bilen ägarens försäkringsgivare har bedömt att reparationskostnaderna för bilen är mer än bilens totala värde . Skaffa en bärgning titel i Missouri

I augusti 2005 passerade Missouri ett lag som detaljerade flera steg neccesary att behålla äganderätten till en bärgning bil titel . En ägare måste lämna in en ansökan om en titel och licens märkt med " före bärgning " , en total avgift på $ 11 , den ursprungliga titeln , en säkerhetsbesiktning formulär och tillkännagivandet av fordon Namnge Krav bildar till Department of Motor Vehicles .

bärgning Titel bedrägeri

bärgning bedrägeri händer när en bil eller lastbil återförsäljare köper en bärgning fordon och sedan försöker passera bil utanför som om det aldrig var skadad . Ett fordon historia rapport eller att ha en mekaniker kolla bilen kommer att undvika bärgning bedrägeri .
Ändringar Missouri Salvage Titel Law

Den 20 Augusti 2007 Missouri delstatsparlament ändrat den tidigare lagen bärgning titel . Definitionen av en bärgning fordon innehåller nu fordon som är mindre än sju år gammal men har en skada som skulle kosta mer än 80 procent av marknadsvärdet . De reparationskostnader vid fastställande bärgning inkluderar inte längre hagelskador .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77787.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.