Hur man ansöka om en övergiven bil i Florida

En övergiven bil kan utkrävas av någon person i Florida om de följer en fast procedur. Mest övergivna fordon är kvar någonstans eftersom ägarna inte längre vill ha dem, fordonen är i dåligt skick eller ägaren inte längre behöver bilen. Mest övergivna bilar kräver omfattande reparationer. För bärgning gård ägare, eller för någon som tycker om återställande bilar, hävdar man kan vara en chans att få ett extra fordon. Saker du behöver
VIN
Certified bokstäver US Visa fler instruktioner
1

Meddela polisen i länet eller staden där du hittade den övergivna bilen . Polisen kommer att avgöra om bilen är parkerad olagligt och i så fall kommer de att placera ett meddelande på fordonet. Om det inte hävdas efter 24 timmar, kommer fordonet därefter tas bort och lagras. Efter detta inträffar, kan du få en förlorad formulär egendom fordran från polisen och slutföra det. Om bilen är på allmän egendom olagligen det kommer att bli föremål för borttagning.
2

Kontakta Department of Motor Vehicles och be om en titel sökning och kontaktuppgifter för fordonet. Använd numret registreringsskylten (om tillgängligt) eller fordonets identifieringsnummer (VIN) hittades på instrumentbrädan eller dörrkarmen som en referens för DMV. Skaffa adress och namnet på den nuvarande ägaren.
3

Skicka ett brev av certifierad post till ägaren av fordonet med en avkastning på mottagandet begäran. Vänta tills du hör tillbaka från den ursprungliga ägaren av fordonet. Gör en insats för att hitta ägaren till fordonet eftersom adressen inte är aktuell eller kan vara felaktiga. Titta i de lokala vita sidorna för ägarens telefonnummer. Dessutom, kontakta polisen i omgivande städer för att se om någon har lämnat in ett stulet fordon rapport för det aktuella fordonet.
4

offentliggöra ett tillkännagivande i den lokala tidningen att ett förlorat fordon påträffats och att du söker ägare. Inkludera märke, modell, färg och VIN-nummer eller taggar plattan.
5

Ansök om ett nytt Finder titel genom DMV om ägaren inte gör anspråk på fordonet i 90 dagar. Ge DMV VIN-nummer, fordonets märke och modell. En ny avdelning för fordonet kommer att utfärdas till dig för fordonet i cirka två veckor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77431.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.