Tips om hur du köper en begagnad bil

Att köpa en begagnad bil är ett bra sätt att spara pengar, och ändå få en bil som passar dina behov. Det finns många tips att följa när man köper en begagnad bil, av vilka många kan spara dig huvudvärk, ekonomiska svårigheter och fler problem på vägen. Saker du behöver
CarFax Rapport
Möjlighet att provköra fordonet Review, Internet sökfunktioner
Visa fler instruktioner
Hur du köper en begagnad bil
1

Forskning vilken typ av bil du funderar på att köpa. När du har hittat en specifik bil, kör en CarFax rapport med VIN. Vissa återförsäljare kommer att ge en till dig gratis. Om möjligt, köp en "certifierad" fordon från en återförsäljare. Dessa bilar sätts genom kraftfulla tester och kontroller, och garanteras för en viss mängd miles eller år (ofta vilket som kommer först). Mängden miles fordonet har på det
2

Research. Generellt sett bör bilen inte har mer än 12.000 miles per år. Så om du köper en 2005 bil under 2009, bör det inte få mer än 48.000 miles på det. Addera 3

Research hur många ägare bilen har haft. Detta kommer ofta dyka upp på din CarFax rapport. Om bilen har haft flera ägare i en kort tid kan det vara en stor röd flagga. Det skulle signalera ett problem som kan leda till kostsamma reparationer.
4

Sök för Kelley Blue Book värdet av fordonet. Att veta vad det bokförda värdet av att bilen är hjälper dig att pruta med återförsäljaren på priset. Se resurser för en länk.
5

provköra fordonet. Många begagnade bilar säljs på nätet, men du bör alltid ta bilen för en provkörning för att få en "känsla" för fordonet och hur den hanterar. Att se och att köra bilen i personen kommer också att hjälpa dig att identifiera slitage på fordonet.
6

Ring ditt försäkringsbolag innan du köper bilen. Få en uppskattning av vad försäkringen kommer att kosta dig per månad för det fordonet.
7

Känn din budget. Träna det högsta belopp som du har råd att betala för fordonet (om du köper bilen rakt ut, eller finansiera det), och underskred det priset med 15 pecent. Använd denna siffra att förhandla med återförsäljaren för att försöka spara extra pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77200.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.