Hur du köper en begagnad bil i Virginia

Köpa en begagnad bil i Virginia kräver att du samla in och arkivera flera dokument med Virginia Department of Vehicles (DMV). När du köper din bil, måste du skaffa ett signerat titel och ett köpebrev från återförsäljaren eller individ från vilken du köpte bilen. Du måste också få bekräftelse på att din bil har passerat en inspektion statlig säkerhet. När du har fått dessa dokument, kan du fylla i en ansökan för en titel och registrering och besöka din lokala DMV kontor för att registrera och titel fordonet. Instruktioner
1

köpa en begagnad bil från en auto återförsäljare eller privat fest. Var noga med att ha fordonet besiktigas av en mekaniker som du litar på innan köp för att säkerställa att det inte finns några obehagliga överraskningar på vägen.
2

Skaffa titeln för fordonet från återförsäljaren eller individ som säljer du den begagnad bil. Se till att den tidigare ägaren har fyllt i och undertecknat "Tilldelning av avdelning By Owner" för att indikera överföring av titel ägande till dig. Du kommer också att behöva fylla i "Ansökan om ny ägare Certificate of Titel och registrering" på titeln. Addera 3

Köp Bilförsäkringar från en leverantör som har tillstånd att bedriva verksamhet i delstaten Virginia. Virginia kräver minsta täckning ansvarsförsäkring på $ 25,000 för kroppsskador för en person, $ 50.000 för kroppsskada av flera personer, och $ 20.000 för skada på egendom. Alternativt kan du välja att avstå från försäkringen och betala en extra $ 500 avgift när du registrerar din bil. Denna avgift gör att din bil ska registreras utan försäkring i upp till 12 månader, men inte släppa dig från ansvar i händelse av en olycka.
4

Passera en inspektion fordonssäkerhet. Syftet med inspektionen är att kontrollera att din bil är i fungerande skick för säker körning. Du kan ta bilen till någon auto återförsäljare eller verkstad som har en stor vit och blå fordonssäkerhet skylt besiktning station lokaler.
5

Pass ett utsläpp test. Ett utsläpp försök krävs endast om du bor i Arlington, Fairfax, VA, Prins William, eller Stafford, eller om du bor i staden Alexandria, Fairfax, Falls Church, Manassas, eller Manassas Park. De flesta verkstäder kan administrera testet och framåt resultaten av testet till Virginia DMV.
6

ner och fylla i en ansökan om titel och registrering, formen VSA 17A. Denna blankett finns på Virginia DMV hemsida. Du kan också få en kopia av denna blankett från din lokala DMV kontor.
7

register och titel din bil på din lokala DMV kontor. Ta det ifyllda formuläret VSA 17A, det ursprungliga fordonet titel, försäkringsbevis, ett bevis på din adress, till exempel ett löne stub eller elräkning, bevis på ditt fordonssäkerhet besiktning, och ett köpebrev som anger hur mycket du betalade för din bil .
8

Betala tillämplig textning och registreringsavgifter. I september 2010, måste du betala en registreringsavgift på $ 40,75 om fordonet väger mindre än 4000 pounds, $ 45,75 om din bil väger mer än £ 4001, och $ 51,75 om din bil är en pickup som väger mellan 6,501 pounds och 7500 pund. Du kommer också att behöva betala en avgift på $ 10 för textning av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77675.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.