Vad är ett varumärke Automobile titel?

När du köper en begagnad bil, är det viktigt att titta på bilens titel och historia. Viss information om en titel - speciellt hur en bil är märkt - kan berätta en köpare en hel del om bilens tidigare liv och tidigare skick. Vad är ett varumärke?

När man hänvisar till en bil titel, är ett varumärke som används för att identifiera vad kommersiella ändamål ett fordon som tidigare har använts för, stora problem, och olycksskador ett fordon kan ha uppkommit. Det finns sex vanligaste kategorierna av märkesvaror titlar: bärgats, original eller tidigare taxi, original eller tidigare polis, icke-USA, garanti retur eller citron lag återköp, och åter tillverkas eller rekonstrueras. Vissa stater, som Kalifornien, använder alla dessa titlar, medan andra, till exempel Oregon, endast märke bilar som bärgats, rekonstruerade, eller junked.
Bärgats

En bil stämplas som bärgats, uppgick, eller junked har skadats så illa det ansågs för dyrt att fixa. Även om dessa bilar kan komma till fyndpriser, kan de saknar också nödvändiga reparationer för att göra dem säkra att köra.
Original och Prior brandings

Original och tidigare taxi bilar är bilar som tidigare använts som taxibilar. Likaså var ursprungliga och tidigare polisfordon används som bilar brottsbekämpande i det förflutna. De flesta av dessa bilar har hög körsträcka, så det är viktigt att ta hänsyn till beräknad livslängd kvar i bilen innan de köper.
Non-USA

En icke -USA branding innebär helt enkelt att ett fordon byggdes för användning och försäljning utanför USA, men har modifierats för att möta amerikanska säkerhets-och utsläppsnormer.
Garanti Retur

En garanti retur eller citron lag återköp är ett fordon som returneras till tillverkaren enligt lagar som kräver reparation av vissa fordon problem under garanti. När dessa problem inte kan fastställas till konsumentens tillfredsställelse, kan fordonet återlämnas av konsumenten och säljs vidare av återförsäljaren som en garanti avkastning eller citron lag återköp fordon. br>

En re-tillverkade eller rekonstruerade branding innebär att ett fordon har byggts av en licensierad tillverkare av begagnade eller reparerade delar. Den visar också att stora delar har byggts om eller återställs såsom axeln, ram, motor eller växellåda. Dessa bilar kan säljas med ett unikt varumärke som inte återspeglar fordonets ursprung för sina komponenter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77381.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.