Hur du kontrollerar om en Bike Motor & Transmission stjäls

Att köpa en begagnad motorcykel innebär att du måste vara medveten om den realistiska möjligheten att den skulle bli stulen. Låt inte ett bra pris övertyga dig om att det är ett slöseri med tid för att kontrollera att motorcykeln inte är stulen och säljaren är legitimt. Du kan kontrollera om en cykel motor och transmission är på fem finger rabatt sort med några bitar av information från motorcykeln och en timme eller så i telefon med din lokala polisen. Saker du behöver
Förgasare renare
Rag
Pen
Paper Málaga Telefon
Visa fler instruktioner
1

Spray toppen av motorblock, strax bakom topplock med förgasare renare. Se till att motorn är kall innan du gör detta. Torka renare bort med en trasa.
2

Lokalisera motorns serienummer stämplat på motorblocket. För de flesta motorcyklar, kommer det stämplas i det område som du rengöras. Om du inte hittar det, rengöra och titta på den främre nedre halvan av blocket. Skriv siffrorna nere.
3

Rengör ytan av överföringen gäller din motorcykel. Lokalisera det instansade talet på växellådshuset. Beroende på året och gör din modell kan det vara placerad på toppen eller sidan av målet. Det kommer att vara placerad närmare där transmissionen förenar motorn snarare än där den möter bakhjulet. Skriv den siffran nere.
4

Ring din lokala polisen och be om "Auto Theft" avdelning. Om de inte har en avdelning tillägnad bilstöld, förfrågan "stöld". Förklara för officeren som du vill kontrollera att en motorcykel som du funderar på att köpa inte är stulen och ge dem serienumren. De kommer att kunna kontrollera siffrorna mot rapporter om stulna fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77260.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.