Tips för att köpa en begagnad bil

Köpa en begagnad eller begagnade fordon är ibland en bättre investering än att köpa en ny. Fordon tar sin största avskrivningar träffade första gången de drivs utanför partiet (ofta 20 procent till 30 procent beroende på andrahandsvärde). Att köpa en begagnad bil kan du undvika den inledande förlusten tas på ett nytt fordon, men det finns viktiga faktorer att tänka på när man köper en begagnad bil. Satsa på en oberoende inspektion

Har fordonet besiktigas av en mekaniker du litar på. Det spelar ingen roll om det använda fordonet är certifierat av återförsäljaren eller om den har låga miles. En mekaniker kommer att leta efter tecken på kroppens arbete, ram skador eller eventuella omärkbara mekaniska problem. Ett fordon kan köra perfekt och fortfarande har underliggande mekaniska problem som du kan fastna med om du inte får återförsäljaren att lösa dem innan du köper den.
Använd Internet till din fördel

ålder av Internet har öppnat många dörrar för konsumenter när de går bilen shoppa. Utnyttja gratis information om fordonet värden från Kelley Blue Book: s och Nadas webbplatser och Edmunds.com. Handla priserna på liknande fordon med tjänster som Autotrader.com, Cars.com eller Vehix.com. Beställ fordon historia rapporter online via tjänster såsom Carfax.com eller Autocheck.com.
Verifiera Underhåll Records

Verifiera underhåll register kan vara enkelt eller svårt. Om fordonet du funderar på att köpa var lokalt ägda och servade, kontrollera underhållsdokumentation med bilens Vehicle Identification Number (VIN). Ring lokala återförsäljare servicebehov avdelningar och fråga dem vilka poster de har för fordonet och vilka tjänster som de utfört. Om poster är inte tillgängliga på generalagenten, prova några oberoende reparationsverkstäder. Det är inte nödvändigt att hitta varenda tjänsten rekord för fordonet du tittar på. Vad du letar efter är konsekvent i journaler. Inte alla har sina fordon servas på samma affär varje gång, så bli inte rädd om du saknar en 10.000 mil serviceintervall.

För out-of-town fordon, använda historia rapporter för att få namnet av staden där det är registrerat, och fortsätta sökningen som du skulle om det var lokala.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77143.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.