Vad är en 2006 Audi A4 S-Line?

Den överväldigande antal modeller att vissa biltillverkare erbjuder till allmänheten kan göra åtskillnad mellan dem svårt. Förvirring är det faktum att det finns oftast olika versioner inom ett modellprogram. Audi har gjort A4S, A3s, A6S, A8s osv, och erbjuder även olika versioner av varje modell, såsom högpresterande S4S, S6S, RS4s etc. 2006 A4 S linjen var en speciell version av den populära A4 . Mellan A4 och S4

A4 är Audis mid-range lyxbil och konkurrerar med andra fordon såsom BMW 3-serie i sitt segment. Den A4 drivs av antingen en V-6 eller en turboladdad in-line fyrcylindrig. S4 är en högpresterande version av A4, ungefär som BMW M3 är en högpresterande version av 3-serien. 2006 S4 drevs av en 340-hästkrafter V-8 motor och hade en sport fjädring och bromsar, olika hjul och mer aggressiv exteriör styling. Den A4 S Line slitsad mellan A4 och S4, som ger ägarna en lite av båda modellerna. S Line är Audis sätt att hänvisa till Sportpaket.
Motor

2006 A4 S Line utrustad med antingen en 2,0-liters, turboladdad fyrcylindrig eller en 3,2-liters sugmotor V-6 motor som producerade 255 hästkrafter. Tillsatsen av S line paket innehåller inte några ändringar antingen motorn.
S4 Gilla handen

I ett försök att överbrygga klyftan mellan den standard A4 och högpresterande S4, gav Audi A4 S line en uppsjö av tillbehör som är liknande, men inte identiska, med de i S4. S Line front styling och aero bodykit likna S4, som gör hjulen. Upphängningen på S Line sport trimmad för hantering som ger bilen närmare S4 prestanda. Slutföra illusionen är S4-liknande, multi-ekrade lättmetallfälgar och "S" emblem fast på utsidan av bilen. Interiören är praktiskt taget detsamma som en standard A4, med undantag för S line badging.
Kostnad

S Linje kostar mer än A4 då det såldes 2006. Grundpriset för en A4 med V-6 motor och sexväxlad manuell var $ 34.480. S line paket läggs $ 2750 till grundpriset. Lägg på andra alternativ som speciell färg, och Premium Package och A4 S line kan överstiga $ 40.000 ut genom dörren. Men för bilköpare som släpper en premie på sportiga estetik och prestanda, var det extra pengar sannolikt väl värt det, eftersom det var fortfarande lägre än kostnaden för high-end S4.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77085.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.