Hur får man en avdelning till en bil som har varit övergiven i Seattle, Washington

I stora städer, kan statligt sanktionerade bilauktioner har hundratals övergivna bilar finns att köpa varje månad. Bilar bogseras bort och beslag till dess att de återvinns eller säljs. I Seattle, Washington, är en bil inte är juridiskt anses övergiven tills fordonet har varit i bogsering företagets ägo under 120 timmar. Efter denna tid, kan bilen att auktioneras ut och köpas av den högstbjudande. Den vinnande budgivare betalar och tar bort bilen, och sedan lämnar ett köpebrev och titel begäran om överföring på det lokala fordonet licensiering kontor. Instruktioner
1

Kontakta bogsering företag som bogserade bilen för att ta reda på status för fordonet. Om du inte bevittnade den faktiska bogsering av bilen, kontakta den lokala polisen för att förvissa sig om informationen. Den Seattle Police Department ger en lista på slakteriområdet på sin webbplats (se Resurser). Webbplatsen har också den form som krävs för att rapportera en bil du tycker har övergivits.
2 bogsering företag har olika uppsättningar av regler för auktioner, men alla kräver endast kontanter som betalning.

Kontrollera lokala bogsering företags webbplatser för information om alla bilar tillgängliga vid kommande auktioner. Bogsering företag som drivs statligt sanktionerad auktioner ger ofta information om bilarna, liksom eventuella skador på fordonen. Kontrollera med bogsering företaget för regler om att delta och bjuda på auktioner. Policies avser ålderskraven för vem kan närvara, någon insättning krävs för att delta och när betalningen skall göras.
3 Övergivna bilar ofta behöver repareras, så kontrollera varje fordonet innan budgivning.

närvara vid auktionen och bud på bilen du är intresserad av att köpa. Bilen kommer att gå till högstbjudande, som skall betalas kontant bara. Alla fordon vid auktionen säljs "i befintligt skick" så ta dig tid att inspektera fordonet. De flesta auktioner hinna före att bjuda för detta ändamål. Bilen måste tas bort efter avslutad auktion. Gå till en Washington State Licensing Office och be om ett köpebrev att registrera fordonet i ditt namn
4

. De avgifter som krävs för en överföring av äganderätten varierar beroende på fordonets vikt, typ av registreringsskyltar och din fysiska adress. När pappersarbetet är klar, kommer titeln sedan överföras till dig och skickas till din adress inom sex till åtta veckor. En förteckning över dessa kontor Vehicle Licensing och avgifter finns på Washington State Licensing Office webbplats (se Resurser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/78070.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.