Hur får man en gratis rapport Auto Historia på ett fordon

En bil historia rapport kan ge dig information om en begagnad bil som du inte skulle kunna ta reda på annars. Fordon historia rapporter berätta om bilen någonsin har förlist, stulits eller på annat sätt anses uppgick. Vissa rapporter också berätta om en bil har en tydlig titel och där den senast registrerades. Det är allmänt anses vara en bra idé att få en rapport fordon historia om ett fordon innan du köper den. Du kan få information om fordonets historia gratis från flera olika källor. Saker du behöver
Fordonets identifieringsnummer
Visa fler instruktioner
1

be personen eller återförsäljare som säljer bilen för att ge dig en gratis bil historia rapport. Många bilhandlare gör detta som en självklarhet, och du kommer att kunna titta på rapporten gratis om du bara ber om det.
2

Leta bilens VIN-nummer. VIN-nummer är på pappersarbete relaterat till bilen samt på själva bilen. Du hittar VIN på vänster sida av instrumentbrädan vid vindrutan och i dörrposten på en vit tillverkarens klistermärke.
3

Bläddra igenom tillgängliga rapport fordon historia bolag (se Resurser). Många erbjuder en gratis rapport som en del av inledande specialerbjudanden, och du kan också ibland hitta kuponger som ger dig en gratis rapport. Grundläggande information om ditt fordon kommer ofta upp som en del av en fri rapport,. Men du kan få betala för att få extra, djupgående Resultat |

National Insurance Crime Bureau ger också en gratis VIN check funktion som kommer att berätta om fordonet i fråga har någonsin stulits eller var i en olycka (se Resurser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77918.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.