Om alternativ för en VIN Decoder

Sedan 1981 har varje bil eller lastbil som tillverkas hade en 17-tecken chassinumret (VIN) som beskriver många av dess funktioner. De tre första tecknen identifierar i tillverkningslandet, märke och modell. De nästa fem genomgående identifierar särdrag i enlighet med en kod som utvecklats av tillverkaren. Återstående tecken identifierar året bilen tillverkades och fabriken, och ge ett serienummer, tillsammans med en kodad karaktär för att skydda mot bedrägerier. Online VIN avkodare har olika alternativ. Avkodning Charts

Angelfire (se referens avsnitt) innehåller diagram för att identifiera VIN tecknen i många märken och modeller av bilar och lastbilar. Gå till webbplatsen och klicka på de olika länkarna till varje teckenpositioner, eller klicka på tillverkarnas logotyper för att se exempel på tillverkare-specifika koder. På grund av den ökande användningen av moderna automatiska dekodrar, har detta mindre populärt alternativ inte uppgraderats för att inkludera nyare koder.
Gratis Automatiska Decoder

Decodethis (se referens avsnittet ) erbjuder en gratis dekoder alternativ. Ange VIN i det angivna fältet och klicka på "Decode!" Följande skärm visar flera flikar att klicka för att se en allmän beskrivning av fordonet och alternativ utrustning tillhandahålls och tillgängliga, tillsammans med särskilda anteckningar under det året och modell. Tjänsten är gratis, men erbjuder flera alternativ för att köpa andra varor och tjänster.
Dekoder med en avgift

VINquery (se referens avsnitt) erbjuder en dekoder alternativ för en liten avgift. Ange VIN i det angivna fältet och klicka på "Go". Nästa skärm visar en kundvagn med märke, år och modell av bilen, med en drop-down menyn för att välja olika alternativ avkodare pris på mellan 50 cent till $ 1,90. De erbjuder även andra varor och tjänster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77889.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.