Hur får man ett lägre pris på en begagnad bil

En av anledningarna du kan ha beslutat att köpa en begagnad bil i stället för en ny bil är att försöka få ett bättre avtal och ett lägre pris. Ett lägre pris kan göra en begagnad bil verkar mer lockande, men du ändå vill se till att du får en kvalitet begagnad bil och inte en citron. Om möjligt, har bilen kontrolleras av din egen mekaniker innan förhandlingsprocessen. När förhandlingarna inleds, all din fokus bör ligga på att få ett lägre pris för den begagnade bil du vill ha. Instruktioner
1

Räkna ut hur mycket du vill helst spendera på begagnad bil. Detta beror på bilens allmänna skick, hur ny den är, märke och modell och din budget. Resurser såsom Edmunds "verkliga marknadsvärde" prissättning eller Kelley Blue Book prissättning kan ta en hel del av gissningsleken i denna process, men det är den viktigaste siffran vad du har råd. Detta inkluderar vad du kan lägga ner och månatliga betalningar.
2

Gå in i den förberedda förhandlingsprocessen. Om du låter återförsäljaren vet att du har gjort dina läxor på begagnad bil och att du inte kan vika på din budgeterade priset, kommer du att ha mer självförtroende och förhandlingsstyrka.
3

Let handlaren vet att du kommer att gå ut och menar det. Säljare på bilhandlare kan ofta berätta om en person verkligen kommer att gå ut eller när han säger bara att han kommer. Att verkligen menar det, inte få ställa den ena används viss bil. Säg till dig själv att denna begagnad bil är ett alternativ, men om du inte kan få det pris du vill, det finns mycket mer att välja på.
4

Börja med ett pris som är lägre än du har råd. Till exempel, om du har råd att betala $ 13.000 för en begagnad bil, erbjuder $ 12.500. Annars har du inget utrymme att förhandla och få ett lägre pris än vad du faktiskt har råd att betala. Men om du erbjuder $ 12.500 får säljaren även komma tillbaka med en siffra som $ 12.750.
5

Vänd ner tillägg, såsom utökad garantiservice, såvida du inte har bestämt i förväg att du vill ha dem. Detta är ett sätt att återförsäljare kommer att försöka få dig att betala mer pengar än vad du vill för en begagnad bil.
6

Få finansieringsvillkor från återförsäljare och från din privata bank och sedan jämföra de två . Bättre finansieringsvillkor kan hjälpa dig att få ett lägre pris på begagnad bil genom att erbjuda lägre räntor under en längre betalningsperiod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77858.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.