Hur man registrerar Begagnade bilar

När du köper en begagnad bil, måste du få enheten ordentligt registreras vid Department of Motor Vehicles i ditt område. Du måste ta den information som krävs till DMV och få allt sätta in ditt namn innan bilen kan köras. Underlåtenhet att registrera en bil, även en används, kan resultera i biljetter eller böter från den lokala brottsbekämpande. Instruktioner
1

Besök din lokala DMV kontor (eller DMV.gov hemsida) för formulär bilens registreringsnummer.
2 p Om du besöker DMV.gov hemsida, välj namnet av staten du bor i från "Välj din stat" i rullgardinsmenyn. En sida visas innehåller specifika instruktioner för att registrera ett fordon i ditt tillstånd.
3

Klicka på "Förbered pappersarbete" länken. Den information som laddas kommer att berätta exakt vilka former som krävs för att registrera en bil i ditt tillstånd. Skriv ut sidan ut eller skriva ner den information som du kommer att behöva det när du gör din resa till Department of Motor Vehicles.
4

Klicka på "Beräkna avgifter" för att visa en lista över de avgifter du kommer att få betala för att registrera en bil i ditt tillstånd.
5

att hitta ett Department of Motor Vehicles plats i ditt område, har DMV.org webbplats en plats verktyg som du kan använda genom att ange postnummer. Du kan också använda den lokala telefonkatalogen för att hitta en adress. Ta två former av identifiering (vanligtvis ett körkort och en social trygghet kort kommer att fungera, även om vissa stater kräver ytterligare information) till DMV plats och fylla i pappersarbete du lärt dig om i "Steg 3." Betala din avgift för att få din begagnade bil registrering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77054.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.