Hur du köper en begagnad bil och hur mycket att göra avdrag för en bil som Wrecked

En bil som har varit i ett vrak kunde ha lidit mindre eller allvarlig skada. För att avgöra om ett prisavdrag är nödvändigt, bör du ta reda på omfattningen av den ursprungliga skadan, tillstånd titel (om det visar bilen som en bärgning) och noga titta på den övergripande utseendet av ett karosseri som har varit slutförts. Det finns flera resurser kan du konsultera för att fastställa ett rimligt pris. Instruktioner
1

Forskning prissättningen på bilen du vill köpa innan du förhandlar. Gå till Kelley Blue Book och Edmunds webbplatser för att räkna den privata försäljningen värdet på bilen - anser att det i mässan i gott skick tills du har mer information (se Resurser). Använd båda platserna, eftersom det inte finns två utvärderingsborrningar guider är densamma.
2

Fråga säljaren vilken typ av skada bilen lidit och vad arbete gjordes för att rätta till det (t.ex. byte av delar eller ommålning). Gå runt bilen helt att notera några synliga reparationer, såsom en dålig lack eller märkbar avståndet mellan karossdelar. Be ägaren att se titeln så att du kan avgöra om fordonet är en bärgning. Addera 3

Kör fordonet till testet för att köra frågor. Se till att fordonet kör rakt, om inte, kan det ha lidit ram skador, vilket kan leda till frekventa däckbyte. Om du vill köpa bilen när du kör det, boka tid med en mekaniker så snart som möjligt.
4

ordna en tid med säljaren om att du kan ta bilen till din mekaniker. Om din mekaniker säger att bilen kommer att behöva en hel del arbete eller att du sannolikt kommer att ha driva frågor, ta reda på kostnaderna för reparationer du åsamkas med tiden. Gå tillbaka till bedömningen guider och ändra villkoret att "dåligt" om det finns betydande problem med bilen.
5

Kör en rapport fordon historia för att ta reda på när olyckan inträffade, med AutoCheck eller CARFAX webbplatser. Du måste ange ramnumret och betala för rapporten. Om det var år sedan och körsträcka har sedan dess ökat, kan man anta att föraren har kört bilen utan många problem sedan dess. Om du upptäcker att bilen nyligen förliste, kanske du vill gå ifrån affären alla tillsammans, det är oftast ett tecken på att föraren inte känner sig säkra i bilen eller inte gillar hur den driver sedan olyckan <. br>
6

Erbjud säljaren "dåligt skick" värdet du fått från bedömning guider. Om det fortfarande skador som inte repareras och du kommer att behöva lägga pengar på det, dra därefter, men den "fattiga" Värdet är oftast en ganska låg erbjudande. Om han håller med, be säljaren hur han vill acceptera betalning.
7

Följ Department of Motor Vehicles (DMV) förfaranden i ditt tillstånd. Ring ett lokalt kontor om du är osäker på reglerna. Kontrollera att rubriken är undertecknat på rätt plats av säljaren och upprätta ett köpebrev, vilket kan vara handskriven med uppgift om datum, identifiering av fordon, namnet på säljaren, som hon säljer till och inköpspriset. Båda parter måste underteckna den.
8

Betala säljaren innan du går till DMV, eller gå ihop om du bor i en stat som kräver notarization. Ta bevis på försäkringsskydd till DMV, fyll dina papper och få registreringsskyltar att sätta på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77582.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.