Hur du köper en övergiven bil

Du kan köpa en övergiven bil genom att erhålla en titel att kasta bilen lagligt. Om du gör det kommer troligtvis behöva repareras i en bil affär. För att erhålla titeln, måste du lyda protokollet av ditt tillstånd, eftersom varje Department of State har ett annat förfarande för övergivna bilar. Rättsliga faktorer består av orsaken till nedläggning, lokalisera bilens ägare, och bestämma dess läge av övergivenhet. Saker du behöver
Övergivna
fordon form Övergivna fordon
Visa fler instruktioner
1

Få de överge bilens chassinumret (VIN). Du bör kunna hitta det antingen på instrumentpanelen, innanför dörrpanelen, i handskfacket, eller ovanpå motorn.
2

Tillsammans med VIN, skriv en beskrivning av den övergivna bil och tid och datum då du först upptäckte den.
3

Kolla din statens Institutionen för motorfordon (DMV) riktlinjer för övergivna bilar. Följ DMV: s protokoll för att köra en check på bilens ursprungliga ägare.
4

Följ din DMV: s instruktioner för hur du lagligt köpa och titel bilen. Prata med lokala polisen om du har några frågor innan du köper bilen och titel. Du vill se till att din transaktion är lagligt.
5

Kolla bilens historia vid www.vehiclehistory.gov. Kontrollera bilens rekord är ren och har aldrig rapporterats som stulen.
6

Betala titeln och registreringsavgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-used-cars/77016.html

Previous:
Next:

Köpa begagnade bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.