Chevrolet Uplander LS Alternativ

Den Uplander är en van som erbjuds av Chevrolet från 2005 till 2008. Fordonet har ett femstjärnigt betyg krocktest från NHTSA. Det finns flera alternativ för 2008 fordon för både vanliga och förlängda modeller hjulbas Uplander LS. Alternativen gäller för inredning, exteriör och fordonets säkerhet med ytterligare installerade återförsäljare tillbehör som finns till köparen. Exteriör och interiör Alternativ

Uplander LS har ett par alternativ för exteriör och interiör av fordonet. Ett alternativ är uppvärmda backspeglar, som är användbara i områden med kallare klimat och ofta frost och is. Andra alternativ inkluderar tonade rutor och en eluppvärmd bakruta. Några av dessa alternativ kräver att köparen köper den "klimatpaketet" för Uplander och finns inte tillgängliga separat.
Motoralternativ

Uplander levereras som standard med en V- -6 bensinmotor. Men med den ökande populariteten av alternativa bränslen såsom E85 etanol, kommer Uplander med möjlighet att köpa en "FlexFuel" motor som kan ta bensin eller E85 etanol.
Säkerhet Alternativ

p Det är ett alternativ att öka säkerheten funktioner i fordonet. Fordonet levereras som standard med krockkuddar framtill förar-och passagerarsidan. Däremot kan köparen välja möjligheten att ha sidokrockkuddar samt vanliga krockkuddar. Enligt Insurance Institute for Highway Safety, kan sidokollisionskuddarna minska skador för föraren från en sidokollision olycka från 10 till 45 procent. Addera Accessoarer

Dessutom till återförsäljaren alternativ för Uplander, det finns många tillbehör som finns från återförsäljarna. Några exempel skidhållare, elmanövrerade och fjärr börjar system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-new-cars/76867.html

Previous:
Next:

Att köpa nya bilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.