Hur du köper en bil Online Vs. Walking in i ett återförsäljaravtal

Återförsäljarna Internet chefer att möta kraven från kunder som värdesätter avstånd och rättframhet som erbjuds genom nätet bil shopping. Andra konsumenter, dock föredrar den traditionella återförsäljare erfarenhet och känner att större inköp kräver personlig kontakt och förhandlingar. Oavsett om du väljer den virtuella återförsäljare eller det traditionella, kan du dra nytta av online-resurser för att hjälpa dig välja rätt fordon och förhandla fram en bättre affär när du är redo att köpa. Instruktioner
1

Forskning bilmodeller som intresserar dig innan du gör på nätet eller personlig kontakt med en återförsäljare. Du är mer benägna att vara objektiv om ett köp om du vet värdet av bilen och är förtrogna med dess säkerhet och betyg tillförlitlighet, samt dess funktioner. Håll dig à jour med aktuella återförsäljare incitament och rabatter, liksom. Ju mer informerad du kommer in, desto mer sannolikt är det att du får en bra affär och att vara nöjd med ditt köp efter nya avtar.
2

Bläddra återförsäljare för inventering som matchar dina kriterier. Söka inventering nätet snarare än att köra från en återförsäljare till en annan kan du spara gas och tid. Försenade online inventering uppdateringar kan vara en nackdel med online-sökningar, så ett snabbt telefonsamtal eller e-post till generalagenten för att bekräfta att det finns ett visst fordon är en bra idé. Du kan också spara tid och "hitta den exakta bilen du vill ha genom att skicka e-post till Internet-förvaltare av återförsäljare i ditt område," enligt fordonsindustrins hemsida Edmunds.com.
3

Take bilen för en provkörning. Även om du föredrar online-bil shopping, rekommenderar finansiell rådgivning webbplats smartmoney.com som du bege dig till återförsäljare och ta bilen för en provtur. Kontakta Internet chefen att ordna en provkörning om du tänker slutföra köpet på nätet. Innan du investerar dina pengar, se till att fordonet hanterar väl och uppfyller dina förväntningar.
4

Settle på ett pris. Fokus på försäljningspriset, snarare än bil betalning. Förhandla pris med Internet manager för ett återförsäljaravtal kan spara dig pengar över ansikte mot ansikte förhandlingar, enligt Edmunds.com, eftersom chefen vet att du kan ta emot offerter från flera återförsäljare på gång. Beroende på återförsäljare, i-person förhandlingarna innebär ofta täta möten mellan säljare och chef medan du väntar på ett kontor för nästa motförslag. Oavsett vilken metod du väljer, inte förlorar synen av bilens värde eller din budget.
5

Secure finansiering. Du kan göra detta på framsidan om du arbetar med en oberoende långivare, men om du tänker på finansiering genom återförsäljare, vänta tills du är redo att köpa. Om flera återförsäljare drar en kreditupplysning på dig, kan din kredit värdering påverkas negativt. Om du köper på nätet, kan du ansöka och få godkännande utan att behöva lämna ditt hem, och du oftast bara hantera en återförsäljare representant. Om du går in i återförsäljaravtalet för att köpa en bil, vara beredd att få gått bort från säljare till finans-och försäkringsbranschen manager. Plocka upp din bil
6

eller har det levererats. Om du köper på nätet, kan du ordna ofta ha din bil och dina papper levereras till din dörr. Även om du måste köra till generalagenten för att plocka upp din bil, kan du registrera bokstavligen och köra om du har gjort alla arrangemang i förväg. Shoppers tar den traditionella metoden kan oftast gå igenom bilen köpprocessen i ungefär en halv dag, och köra bilen hem omedelbart. Både internet och i-person köper kan oftast fyllas i på en dag, även om inköp online ibland ta lite längre tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78210.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.