Hur man bygger en egen Mini Cooper

Du har sett dem zippa runt stan, och du har utvecklat ett allvarligt fall av bilen lust. Mini Cooper är en av de mer populära bilar runt, och du vill ha en av dina egna. Med sin mångfald av färger och många olika alternativ tak, verkar det som om de är gjorda bara för varje ägare. Om du går till rätt ställe, kan de vara. Instruktioner
1

Logga in på Mini USA hemsida och börja din process bil byggnad. Du kommer först välja din kroppstyp, mellan Cooper hardtop, konvertibla, den Clubman eller John Cooper Works. John Cooper är den premie versionen av Mini Cooper och Clubman är en större version av Mini.
2

Välj färg färger. Varje auto paint jobb har sin egen uppsättning av tak och rearview färger spegel att välja mellan, antingen kroppen färg eller ibland vitt som tillval. Det finns ungefär ett dussin färger att välja mellan, från enklare rött till British Racing Green.
3

Addera ditt val på bekvämlighet paket. Det är ett kallt väder paket med uppvärmda säten, speglar och vindrutan munstycken bricka, en bekvämlighet paket med smarta alternativ som Bluetooth och regn-sensing vindrutan, ett sportpaket,. En premie paket, och två anpassade paket med särskilda Cooper tillbehör

4

Välj dina specifikationer auto prestanda. Detta steg är där du hämtar din fjädring alternativ, val transmission och speciella hjul och alternativ strålkastare.
5

Välj din inredning alternativ precis som resten av din Mini. Det finns alternativ för klädseln, trim, instrument, ljud, farthållare, styrning, klimatanläggning och taklucka. Du intill ges en möjlighet för John Cooper Works uppgradering som ett separat paket.
6

Lägg Mini Cooper äkta bilismen tillbehör för extra brittiska smak. Det finns rutiga backspegelkåpor, kromade avgasrör, cykelställ, rutigt instrumentpanelen trim, kylda påsar för kalla drycker, täcker bil och licens ramar plattan. När din Mini Cooper har avslutats till din belåtenhet, har du möjlighet att skicka detta till en återförsäljare, e-posta den till en vän (eller dig själv) eller spara det. Den automatiska alternativ, prislista och fotografera kommer alla att vara i en bekväm fil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/buying-car-online/78191.html

Previous:
Next:

Att köpa en bil online

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.