Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Tecken på Slitna dragstänger

dragstänger oerhört viktigt i ditt fordon, eftersom dragstängerna ansluta de främre hjulen på bilen med din styrning. Ska du börja uppleva något slitage på dina dragstänger, bör du ta bilen för en omedelbar check-up. Slitna eller trasiga dragstänger kan orsaka din bil att glida, förlora kontrollen eller möjligen till och med krascha. Shaking

En av de första symptomen på dina dragstänger börjar bära är en skakande ratt. Detta kommer att ske eftersom kommunikationen mellan ratten och däcken är ansträngd. Eftersom ratten försöker återta kontrollen över däcken, kan själva hjulet börjar skaka. Du kan märka detta särskilt som du slår.
Vibrationer
p Om den slitna styrstag problem går okontrollerat, kommer tillståndet av stavarna fortsätta att förvärras. Vid denna punkt, kan du börja märka en vibration i hela bilen. Detta beror på att kommunikationen mellan ratten och däcken har nästan helt avskurna. Vibrationerna börjar som en följd av däcken skiftande och skaka som ratten försöker återta kontrollen.
Drifting

Drifting är ett tecken på en trasig --- och extremt farligt --- styrstaget. Vid denna punkt, har din ratt liten eller ingen kontroll över dina däck, vilket gör att bilen att glida eller svänga av vägen. Detta kan orsaka allvarliga olyckor och /eller personskada om de inte tas om hand omedelbart. Addera Vad göra
p Om du upplever dragstångsförlängningar frågor, är det bäst att köra långsamt till närmaste bilverkstad. Om problemet har gått okontrollerade och bilen börjar glida, dra över på den sida av vägen och kräver en bärgningsbil för att förhindra eventuella olyckor eller skador. Även om det ibland kan bli kostsamt, kan mekanik fixa dina slitna, skadade eller brutna dragstängerna snabbt och enkelt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76116.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.