Svenska Bil >> Auto Repair >> Däckslitage Tear >> Content

Hur man installerar ett slanglöst däck på en fälg

Du kan försöka att installera ett slanglöst däck på en fälg med en mycket stor skruvmejsel, ett stort spett och ett sex-pack öl. Det kan göras, men det kommer inte att vara vacker eller enkel, och chansen att du kommer att äventyra pärla av däcket. Om du vill installera ett slanglöst däck på en fälg, avstå från sex-pack och antingen ha ett däck byta maskin eller gå hitta någon som gör. Saker du behöver
däck byta machineValve stemValve stam pullerTire lubricantTire smörjmedel pinnen
Visa fler instruktioner
1

Placera kanten på skivtallriken av däcket förändras maskinen och aktivera skivspelaren lås. Du kan låsa skivspelare låser på insidan diameter av lås eller om du är orolig med skada dyra fälgen, kan du öppna låsen, sätter fälgen, och stänga låsen runt kantvulsten kanten. Hur du än väljer att låsa fälgen till skivspelaren, se till att den övre delen av kanten är vänd uppåt.
2

Infoga ett ventilskaft och dra det igenom med ventilskaftet avdragare. Om däcket råkar ha en däcktryckskontroll stam systemet ventil, montera däcket först och sätt in ventilspindeln efter så att du inte drabbas av skador på sensorn.
3

Applicera en generös mängd däck smörjmedel till vulsten av däcket med en bomullstopp däck smörjmedel.
4

Placera toppen av däcket (den sida av däcket man vill visa som utsidan sidovägg) på toppen av fälgen.
5

Angle däcket ner något på höger sida och sväng däck växlare maskinens justerbara verktygsfältet så det fäster fälgen men är nu inne i pärlan av däcket.

6

Ställ botten pärlan först genom att vrida en aning däcket medurs över ankan-head-adapter av däcket maskinen några inches och sedan aktivera skivspelaren i medurs sätt. Fortsätt hela vägen runt omkretsen av fälgen tills den nedre vulsten av däcket är inställd på fälgen.
7

Applicera ett tryck nedåt på den övre vulsten av däcket framför den justerbara verktygsfältet och anka-head adapter och aktivera vridbordet i medurs sätt igen. Flytta skivspelare i krabb långsammare rörelser för att säkerställa den översta pärlan sitta ordentligt utan att skada pärlan. Applicera mer tryck i en nedåtgående rörelse nära framsidan av verktygsfältet och duck-head om behöver vara.
8

Infoga luften fylla slangen på ventilspindeln och pumpa luft i däcket tills fälgsäten till kanten. Blås till ordentliga specifikationer luft inflation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/tire-wear-tear/76056.html

Previous:
Next:

Däckslitage Tear

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.