Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Hur man byter Headlight Slå på en 2001 F150

I en perfekt värld skulle bilar, lastbilar och bildelar evigt. Men det finns en känslig balans mellan kostnad och livslängd, så fordonstillverkare ständigt driva den tekniska kuvertet eftersom det gäller att göra mer med mindre. Även strålkastare switch för din 2001 Ford F-150 anses vara en elektrisk komponent, är dess mekaniska aspekten mottagliga för normalt slitage efter år av regelbunden användning. Byte av defekta strålkastare switch är enkelt, kräver minimal handverktyg för att få jobbet gjort. Saker du behöver
Memory sparare enhet
Hylsnyckelsats
Tunn, icke fördärva plast
bända verktyg platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Anslut ett minne sparare anordning på fordonet, enligt produktens specifika instruktioner. Även om det inte absolut nödvändigt att byta strålkastare switch, med ett minne sparare kommer att undvika kortsiktiga körbarhet frågor efter återanslutning den negativa batterikabeln, förutom att spara dig besväret omprogrammering bilens stereo och andra programmerbara funktioner som är beroende av konstant batteri . Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln med en hylsa och spärrskaft.
2

in ett tunt, icke fördärva plast pry verktyg i springan mellan det nedre högra hörnet av strålkastare brytaranordningen och instrumentpanelen trim. Bänd försiktigt enheten från instrumentpanelen. Lossa flikarna för de elektriska kontakterna och sedan koppla bort anslutningarna från brytaranordningen.
3

Anslut de elektriska kontakterna till den nya switch, tryck-montera enheten på instrumentbrädan . Se den nya växeln är i avstängt läge. Anslut den negativa batterikabeln till batteriet, dra åt klämman. Använd en platt skruvmejsel för att sprida batterikabeln klämma, om det behövs. Försök aldrig att dunka eller hamra en stram batteri klämma in ett batteri inlägget.
4

Koppla ur minnet sparare enheten från bilen. Testa strömställaren för att slutföra ersättning processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/75888.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.