Svenska Bil >> Auto Repair >> Allmänt Auto Repair >> Content

Placeringen av en AC Kondensor på en 2001 E320

Luftkonditionering var en av de stora uppfinningarna av 20-talet som de flesta av oss tar för givet . För givet , det är , tills vi möter en varm sommardag utan elektricitet eller med en dåligt fungerande bil AC -system . Mercedes Benz 2003 E320 luftkonditioneringssystem , som alla konditionering fordon luftsystem , har tre huvudkomponenter --- en kompressor , en kondensor och en förångare . Det är en snabb uppgift att lokalisera kondensorn . Instruktioner
1

Lokalisera Huvlås under instrumentbrädan nära förarsidans dörr . Det är en liten nivå som i ligger ovanför nöd bromspedalen och under nödbroms frigöringsspaken . Du kan behöva känna under instrumentbrädan för huven frigöringsspaken .
2

Dra spaken Huvlås mot dig . Du kommer att höra ett ljud och observera huven stiger något när huven låser . Addera 3

Fortsätt till fordonets front och öppna motorhuven något. En grå eller svart flik kommer att sticka ut genom gallret . Dra i fliken och öppna huven genom att lyfta den .
4

Titta ner till området längst fram på fordonet bakom placeringen av grillen innan du öppnar huven . Du tittar nu på kylaren och kondensorn . Kondensorn är framför kylaren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/general-auto-repair/74480.html

Previous:
Next:

Allmänt Auto Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.